≫ 

Ako posećujete najpoznatiji zabavni park na svetu, ovako možete da zaista uživate

Diznilend u Orlandu je jedan od najzanimljivijih zabavnih parkova, mada je našim turistima i bliži i dostupniji evropski Diznilend

  • 0
Diznilend, Orlando, Florida Foto: Pixabay/alseeger

Na listama obaveznih mesta za obilazak mnogih porodica u Americi nalazi se i Diznilend. Našim turistima je mnogo dostižniji, ipak evropski Diznilend. Ali za koju god opciju da se odluče, važno je da se drže određenih saveta i da tako najpre skrate vreme čekanja u ovom atraktivnom zabavnom parku.

Diznilend u Orlandu sadrži četiri tematska parka i dva akva parka, pa je sa razlogom vrlo atraktivna destinacija za porodice, a ne samo za mališane. I baš zato se neretko događa da ljudi čekaju više nego što očekuju, što i te kako utiče negativno na celokupan provod.

Dobra vest je da ipak postoje određeni saveti, koje čak daju neki insajderi iz ovog zabavnog parka. Kako prenosi The Mirror, ako se njih držite, onda će i poseta Diznilendu ostati u vašem sećanju kao pozitivna.

Diznilend Foto: Tanjug/AP

Pre nego što krenete

Najbitnije je da na vreme rezervišete ulaznice i da pribavite sve informacije, koje će vam olakšati prvi obilazak Dizni zabavnog parka.

Sajt Plandisney se smatra odličnim za posetioce, koji prvi put obilaze Diznilend. Upravo tu će dobiti sve potrebne odgovore na često postavljana pitanja, počev od načina rezervacije ulaznica, pa do toga šta sve koji paket usluga sadrži.

Dodatni saveti

Da bi vreme čekanja bilo skraćeno, Diznilend nudi i uslugu Rider Switch, koja pruža mogućnost roditeljima da se smenjuju tokom čuvanja mlađe dece, a da i dalje uživaju u omiljenim zabavnim aktrakcijama, bez potrebe da ponovo čekaju u redu.

Preporuka je i da se u obilazak Diznilenda uputite ranije, posebno ako želite da uživate u nekim od najpopularnijih aktivnosti. Obično su u to vreme redovi kraći. Svi koji nisu vezani za školske raspuste, mogu da posete ovaj čuveni zabavni park bez nerviranja i čekanja, jer su tada obično i manje gužve.

diznilend, amerika, florida Foto: Pixabay.com

Da biste izbegli razočarenje u vidu nemogućnosti uživanja u određenom restoranu, mislite o rezervaciji mesta na vreme. Za neke od njih je to potrebno učiniti i do 180 dana ranije, barem kada je Diznilend u Orlandu u pitanju. Plan prilagodite odabiru restorana, pa birajte atrakcije koje se nalaze u njegovoj blizini, kako biste uštedeli vreme i na takav način.

Možete preuzeti i aplikaciju My Disney Experience, te se bolje upoznati sa mapama parkova, terminima predstava i parada, kao i sa vremenom čekanja za vožnju kako biste mogli bolje da isplanirate dan. I ne zaboravite da ponesete vodu i grickalice, jer će vam to biti od koristi dok čekate u redovima ili želite da napravite pauzu, ali ne želite da u tom trenutku posetite neki od restorana.

Video: Pritajeni tigar i skriveni zmaju u kući letećih bodeža: Kung fu zabavni park

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA