≫ 

Panoramski pogled na grad je fascinantan iz najvišeg hotela na svetu

U okviru hotela „Shanghai Tower“ nalazi se 165 soba, kao i četiri tipa apartmana

  • 0
šangaj, kina Šangaj / Foto: Pixabay

Hotel „Shanghai Tower“ u Kini nije samo još jedan luksuzni hotel. Reč je o najvišem hotelu na svetu, koji zauzima poslednje spratove Šangajske kule. Sa visinom od 632 metra, Šangajska kula je najviša zgrada u celoj Kini i druga je po visini u svetu, dok je ujedno i srce užurbanog finansijskog centra Šangaja.

Svojevrsna oaza mira i spokoja, hotel „Shanghai Tower“ harmonično kombinuje savremene elemente arhitekture sa tradicionalnim kineskim gostoprimstvom. Prostire se od 84. do 105. sprata kule, ali poseduje i 120. sprat ovog nebodera.

Sasvim očekivano, jedan od najzanimljivijih detalja je panoramski pogled na Šangaj, koji se pruža iz hotela.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели JIE (@color4day)

Kako izgleda najviši hotel na svetu?

U okviru hotela „Shanghai Tower“ nalazi se 165 soba, od kojih je 34 apartmana. Neprekidno je dostupna i usluga ličnog batlera, a gosti mogu uživati i u zatvorenom bazenu. Na raspolaganju im je i luksuzni toaletni pribor „Hermes“ i „Diptyque“, luksuzni SPA centar sa reiki tretmanima, kada u obliku magnolije i kompletan set kineskog čaja u svakoj sobi.

Luksuzni hotel ima četiri tipa apartmana, među kojima je najskuplji Šangajski apartman, površine 380 kvadrata. Pored glavne sobe, u njemu postoje i dnevni boravak, radni sto, kuhinja, soba za fizioterapiju i garderobu.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Pedro Simões (@simaarts_)

Najjeftinija soba košta oko 557 dolara po noći, navodi Newsbeast, dok noćenje u J Suite, luksuznom apartmanu za nijansu ispod od Šangajskog, košta 10.467 američkih dolara.

U sklopu hotela postoji čak sedam različitih restorana, uključujući i restoran sa kantonskim specijalitetima „Heavenly Jin“ na 120. spratu kule, kao i restorane koji služe jela japanske i italijanske kuhinje, ali i čaj u podne.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели J Hotel Shanghai Tower (@jhotelshanghaitower)

Hotel „Shanghai Tower“ je u vlasništvu „Jin Jiang International“, jedne od najvećih kineskih državnih kompanija u oblasti hotelijerstva i turizma.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA