≫ 

Sajamski popusti za Leto 2020: Hurgada snižena i do 53%

Kako se bliži Sajam turizma interesovanje za letnje aranžmane je sve veće. Sajamski popusti su već aktuelni za destinacije širom Grčke, Italije, Turske, Egipta

  • 0
Viva Travel letovanje 2020 Foto: Viva Travel

Nekada bogata civilizacija, zemlja faraona, piramida – Egipat, danas privlači ogromnu pažnju svojim pristupačnim luksuzom. Hurgada se za sezonu 2020. svakako nalazi na listi najpoželjnijih letnjih odmarališta. Tokom proteklih nekoliko decenija, od malog ribarskog mesta formirao se u grad koji je uspeo da zadrži svoj istorijski šarm. Crveno more je jedno od glavnih razloga velike posećenosti Hurgade. Plaže us prijatne, peskovite i veoma čiste, a more bogato šarenim podvodnim svetom pravi je raj za ljubitelje ronjenja.

A jedan od hotelskih kompleksa pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*  je pravo mesto boravka jer poseduje Coral beach plažu predviđenu za ronjenje. Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

U agenciji “Viva travel” ovaj hoteli već ima sajamski popust od 23%. Osim toga dvoje dece (prvo do 14, drugo do 6 godina) imaju gratis smeštaj tokom boravka.

Sunny Days, Viva Travel Foto: Viva Travel

Hotel koji je najtraženiji iz ponude agencije je Sea Gull 4*, smešten u centru Hurgade – Sakali, na obali mora. Atraktivan je jer je sadržaj za odrasle, a posebno za decu raznovrstan: 5 spoljašnjih bazena, aqua park sa 9 tobogana, stoni tenis, skvoš teren, aerobik, aqua aerobik, ronjenje, jedrenje, pozorište, spa centar, dečiji klub….

Najniža cena sa aerodromskim taksama u celoj sezoni je 593 evra po osobi.

Sea Gull, Viva Travel Foto: Viva Travel

Jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora ima kompleks  CARIBBEAN WORLD RESORT 5* koji se prostire na čak 140.000 m2. Hotel se nalazi u regiji Soma Bay. Ovo mesto je veoma privlačno za sportske aktivnosti, kako u moru, tako i na plaži. Znatno je tome doprineo izuzetan položaj same plaže.

Ne zaboravite da svi hoteli u Hurgadi pružaju all inclusive uslugu! Još jedan takav cenovno pristupačan, a lux hotel sa pet zvezdica, izdvaja se iz ponude agencije “Viva travel”. U pitanju je Hilton Hurhada Resort 5*, smešten na kraju šetališa Memše. Nalazi se na uređenoj, privatnoj peščanoj plaži sa marinom dužine oko 220 m. Pruža gratis smeštaj za dvoje dece (prvo do 12, a drugo do 6 godina).

Ukoliko porodice imaju jedno dete do 13 godina, ono može takođe imati besplatan smeštaj u hotelu Balina Paradise Abu Soma Resort 4*. Kada govorimo o cenama aranžmana, ovaj hotel je ujedno najpovoljniji jer nosi najveći sajamski popust od 53%.

Carribean i Hilton, Viva Travel Foto: Viva Travel

Hurgada je samo jedno od letovališta koje našim turistima ove sezone privlači pažnju. Sve SAJAMSKE POPUSTE na ostale letnje destinacije i njihove paket aranžmane možete videti na internet prezentaciji agencije www.vivatravel.rs

Budi prvi, izaberi najbolje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA