≫ 

Sjajni sajamski popusti za obilazak evropskih gradova i egzotičnih destinacija

Sajam turizma se bliži, te je stoga „Travelland“ za vas pripremio odlične popuste

  • 2
Pataja, Tajland Foto: Pixabay

Mauricijus je malo ostrvo u Indijskom okeanu i jedna on najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Ovaj tropski raj je mnogo više od peščanih plaza i luksuznih hotela, pa fascinira i najzahtevnije turiste: nudi savršene uslove za planinarenje i pešačenje, prvoklasno ronjenje i brojne mogućnosti za istraživanje i upoznavanje jedinstvene prirode i culture. Sajamski popust obezbeđen za Uskrs na Mauricijusu je do 150€!

Doha, prestonica Katara, pravi je biser Bliskog Istoka. Teško je poverovati da je ovaj, jedan od najbrže rastućih gradova na svetu, nekada bio samo siromašno ribarsko seoce. Posetioce očarava nepreglednim pustinjskim predelima ukombinovanim sa futurističkim elementima, neverovatnom arhitekturom, ali i prozirno čistim i toplim morem. Za Dohu je spreman popust do 150€!

Na obali Persijskog zaliva, tamo gde se susreću Evropa, Azija i Afrika, smešten je Dubai. Ova blistava metropola fascinira uzbudljivim spojem tradicije i modernog i mešavinom različitih kultura. Osetite orijentalnu gostoprimljivost, uživajte u obilasku modernih tržnih centara, najneobičnijih parkova i magičnih fontana i opuštajte se na dugim peščanim plažama uz sajamski popust do 150€!

Tajland je zemlja hramova, ukusne hrane i nasmejanih ljudi, spoj budizma i modernog života, plaza i džungli, ludog noćnog života i romantičnih zalazaka sunca. Bangkok je moderna prestonica neverovatne energije, koja pruža bezbroj mogućnosti, a Puket najveće ostrvo, koje krase prelepi hoteli, marine i plantaže kokosa, banana i ananasa. Uživajte na Tajlandu uz popust do 150€!

„Jutro sveta“, „Ostrvo bogova“ i „Poslednji raj na zemlji“ – nazivi su koji savršeno opisuju Bali. Njegove duge peščane plaže i očaravajuće koralne sprudove zapljuskuje kristalno čista voda Indijskog okeana. Osim mnogobrojnih drevnih hramova, netaknuti pejzaži, vulkani, smaragdne pirinčane terase i bujne tropske šume kojima obiluje ovo ostrvo, čine ga jedinstvenim i neponovljivim. .I za Bali je spreman sajamski popust do 150€!

Umetnost, moda, zadivljujući pejzaži, strastveni ljudi, vrhunska kuhinja i još je milion razloga zašto treba da posetite Italiju! Odaberite šarmantnu Veneciju - neponovljiv i jedinstven grad sa svojim lagunama, mostovima i gondolama, Milano – glamurozni centar mode i dizajna, bogat kulturom i znamenitostima ili Rim –  „Večni grad“, koji krije nestvarna arhitektonska čuda i tragove slavne prošlosti, uz sajamske popuste do 10%!

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Danas je to evropska metropola, grad pun života i mogućnosti za uživanje. Poseduje najočuvanije srednjevekovno gradsko jezgro u Evropi, kao i sve atribute jednog od najmodernijih evropskih gradova. Iskoristite sajamski popust do 10%!

Prag Fotografije: Pixabay

Istanbul je metropola koja se prostire na 2 kontinenta, koju su vekovima oblikovale oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. Kapadokija je čudo prirode koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj, poznata po prirodnoj dekoraciji kakvu ljudska ruka nije uspela da izgradi. Za Tursku su aktuelni popusti do 7%!

Rusija je najveća zemlja na svetu, koja se prostire preko ogromnih prostranstava istočne Evrope i severne Azije i izlazi na čak 12 mora. Moskva je među najinteresantnijim svetskim prestonicama, a Sankt Petersburg grad carskih palata i kulturno – istorijskih spomenika, koje možete posetiti uz sajamski popust do 7%!

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine. Posetite Pariz uz popust do 7%!

Španija, zemlja prepuna raznolikosti - kako u prirodi, tako i u kulturi, nudi vam pregršt zadivljujućih destinacija. Madrid je prestonica Španije, smeštena u srcu Iberijskog poluostrva. Čuven je po živopisnoj atmosferi, fascinantnoj istoriji i arhitekturi. Barselona je kosmopolitski grad smešten na obali Mediteranskog mora, koji fascinira kontrastom ostataka i svedočanstava prošlosti i jedinstvene moderne arhitekture. Popusti su do 7%!

Baltičke zemlje, Litvanija, Letonija i Estonija, poznate su po burnoj prošlosti i borbama za očuvanje identiteta. Iako dosta različte, povezuje ih jedinstvena maštovita arhitektura koja ih krasi. Iskoristite popust do 10% za obilazak baltičkih zemalja!

Grčka nije popularna samo kao letovalište, ona obiluje brojnim kulturno – istorijskim spomenicima i znamenitostima koje vredi posetiti. Solun je sedište čuvenog Aristotelovog univerziteta, koji se može pohvaliti i odličnim noćnim životom, a Atina, njena prestonica, opojna je mešavina istorije i modernog. Obezbeđen je popust do 10%!

Budimpešta - grad koji je hiljadama godina unazad menjao svoje vladare i narodnosti, održao se do današnjeg dana u samom centru Panonske nizijie oslanjajući se na plavi Dunav. Posetite ovaj slikovit grad uz popust do 10%!

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta, a možete ga posetiti uz popust do 10%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA