Uživajte u luksuzu ovog leta: Veliki sajamski popusti za hotele visoke kategorije

Ukoliko tražite lepo more, mnoštvo sadržaja i smeštaj visoke klase, onda je Turska mesto za vas. Tačnije, koje god mesto Antalijske ili Egejske regije da izaberete za ovu letnju sezonu, nećete pogrešiti jer očekujte pravi hedonizam

  • 0
Viva Travel sajamski popust Foto: Viva Travel

Sajam turizma je u toku, a sa njim i veliki sajamski popusti na putovanja. Agencija “Viva travel” u svojoj ponudi  ima minimum tri destinacije koje će sigurno odgovarati vašim zahtevima i potrebama, a popuste i do 60%.

VAŽNO!! - Vrata svojih poslovnica u Beogradu i Novom Sadu biće otvorena i tokom sajamskog vikenda. Radno vreme agencije “Viva travel” za vreme trajanja Sajma turizma:

22.02. – SUBOTA: od 10-19h  

23.02. – NEDELJA: od 10-18h

(BEOGRAD – Krunska 48; NOVI BEOGRAD – Bul. MIhajla Pupina 10a; NOVI SAD – Železnička 13)

Da li ste ove godine odlučili da prvi put letujete u Turskoj? Slušali ste tuđa iskustva, ali ipak niste sigurni šta tačno odabrati. U moru sjajnih hotela širom Turske ali i Egipta, zaista je teško izabrati pravi.  Alanja svakako nudi veliki izbor turistima. Od povoljnih do eksluzivnih hotela, od velikih gradskih plaža do onih mirnijih, od domaće do skoro svih svetskih kuhinja… Zasigurno vas neće razočarati i udovoljiće vašim potrebama.

Viva Travel sajamski popust Foto: Viva Travel

Što se tiče hotelskog smeštaja, predlažemo one hotele koji se izdvajaju kao najtraženiji u Alanji:

Kleopatra Bebek 3* nosi čak 58% sajamskog popusta koji bi bilo šteta propustiti. Nalazi se na 100 metara od Kleopatrine plaže i na oko 1km od centra Alanje. Usluga je noćenja sa doručkom, a aranžman za prvu smenu 05. juna košta 335 € po osobi. U cenu je uključen avio prevoz, transfer, aerodromske takse.

Preko puta čuvene Kleopatrine plaže smešten je i hotel Kleopatra Blue Hawai 3* čija je najniža cena u sezoni 549 €, ali je zato usluga all inclusive. Cena je već snižena za 23% koliko iznosi sajamski popust.

Isti popust od 23% važi i za hotel Lycus Beach 5* - All inclusive usluga. Hotel poseduje otvorene i zatvorene bazene, a plaža je peščana sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.

Botanik Platinum 5* - POPUST -37% 

Nalazi se u u regiji Okurcular – Alara. Usluga je all inclusive na bazi otvoreng bufea – samoposluživanje. Na meniju je različit izbor jela uz šampanjac dobrodošlice. Poznato je da u Turskoj kuhinja više nego odlična, a gostoprimstvo domaćina služi za primer ostalim destinacijama. Ovaj hotel pruža mogućnost besplatnog smeštaja za dvoje dece do 15 godina u porodičnoj sobi.

Savršen odnos kvaliteta usluge i cene prisutan je u hotelu Beach Club Doganay 5*. Usluga je Ultra All inclusive, besplatan je smeštaj za dvoje dece (prvo do 13 godina, drugo do 3), plaža peščana, a sajamska cena po osobi 604 € za polazak u junu.

Svi aranžmani u Turskoj uključuju 10 noćenja, ali ako vam odgovara i manji broj dana možete pogledati ponudu za 7 noćenja na strani – TURSKA , 7 noći - AVION.

SPECIJALNO!! - Za hotel Dabaklar 4* u Kušadasiju pored sajamskog popusta od 28% , agencija  “Viva travel” odobrava još 10% dodatnog popusta (prevoz avionom i autobusom) + GRATIS smeštaj za dvoje dece.

Viva Travel sajamski popust Foto: Viva Travel

Letovanje zaista može biti uzbudljivo ako se opredelite za Egipat. Prozirno, tirkizno more koje zapljuskuje sitan, zlatni pesak, raskošni hotelski kompleksi, predivno drveće i cvetne bašte koje ih okružuju... Sve to opisuje Hurgadu. Najbolje preporuke čućete od porodica koje su ranije letovale u Hurgadi, i ostale verne ovoj destinaciji. Tome su doprineli i odlični hoteli bogatog sadržaja za decu i odrasle. Agencija “Viva travel” iz svoje raznovrsne ponude predlaže sledeće hotele za letnju sezonu 2020:

SEA GULL 4* - Raznovrstan sadržaj za decu

SUNNY DAYS RESORT, Spa & Aqua Park 4* - Plaža u blizini koralnog grebena

HILTON HURGHADA RESORT 5* - LUX hotel

CARIBBEAN WORLD RESORT 5* - Duga peščana polaža

Pored letovanja, ukoliko želite u obilazak evropskih gradova, takođe možete obezbediti snižene cene i iskoristiti ove dane Sajma turizma. Popust od 10% odobren je na sve autobuske aranžmane, a 7% na avionske. Detaljnije možete pogledati na linku – METROPOLE – Sajamski popusti.

Za više informacija i pomoć oko izbora destinacije obratite se stručnim osobljem putem telefona 011/78 52 800; 021/21 55 315 ili jednostavno rezervišite sami svoje mesto direktno preko sajta www.vivatravel.rs

Nova dimenzija odmora!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA