≫ 

HIT PONUDE za letnji odmor u septembru: All inclusive + prevoz - BUGARSKA od 169 €, HURGADA od 445€

Agencija Travelland radi i nedeljom!

  • 0

Leto još traje, a posebno u Egiptu kada je ono  baš sada najlepše! Nije kasno za vaš najbolji odmor i to u septembru. Ugrabi poslednja mesta na direktnom čarter letu za Hurgadu.

“Travelland” agencija je obezbedila najniže cene, ali ne samo to!

Najpopularnija destinacija ovog specifičnog leta je upravo Egipat, najsjajniji biser okupan Sredozemnim i Crvenim morem. Na veliku sreću svih koji su se uželeli mora i egzotičnih plaža, agencija “Travelland” je omogućila polaske direktnim čarter letom za Hurgadu. Još malo mesta je ostalo za polazak 10. septembar i to po SPECIJALNIM cenama.

Naime, letovaćete u hotelima visoke kategorije uz All inclusive uslugu po najnižoj ceni od 445€, i to je cena koja lkjučuje avio prevoz, aerodromske takse, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, boravak u hotelu na 10 noćenja.  Čak i najzahtevnijim putnicima hoteli iz ponude agencije “Travelland” će ispuniti sva očekivanja. Predlažemo vam one najtraženije hotele tokom sezone:

Sunny Days Resort Spa & Aqua park 4* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 445€

Hotel koji se ponosi svojim peščanim plažama u vidu lagune i kooralnim grebenom fenomenalnim za sve ljubitelje snorklinga. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sea Gull Beach Resort 4* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 485€

Najprodavaniji hotel jer sadrži raznovrstan zabavan sadržaj za najmlađe ali i sve tipove gostiju. Preporuka za one koji žele da budu u centru Sakale i osete pravi duh Hurgade.

Hilton Hurghada Resort 5* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 545€

Nalazi se na kraju šetališta Memše i poseduje sopstvenu plažu za koju kažu da je jedna od najlepših u Hurgadi. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Titanik Royal 5* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. – cena 575€

Hotel koji je otvoren 2019. godine i poseduje bazene sa ukupnom površinom od čak 5.200m2. Ako se neko umori od morske vode, u šta sumnjamo, uživanje u ovim bazenima je sjajna opcija.

Albatros White Beach 5* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 665€

Hotel se nalazi na samoj obali, na sredini uređenog šetališta, Memši.

Odlična usluga i bogatstvo sadržaja za decu čine ga jednim od najpopularnijih hotela u Hurgadi. Dobitnik je prestižnih nagrada od kojih je poslednja Traveler's choice 2019.

Ako se zbog COVID-19 situacije dvoumite da li da krenete na put, nemojte se brinuti jer je agencija “Travelland” sve učinila da vam olakša odlazak na more. Da, potrebna je polisa osiguranja za COVID-19,  i da, potreban je negativan PCR test. Ali agencija je obezbedila organizovano PCR testiranje svojim putnicima sa zagarantovanim dobijanjem rezultata u roku od 24 sata. Putnicima će rezultati biti poslati na mail adresu. Rezultat testa je potrebno odštampati i poneti na aerodrom jer će čekeri tražiti na uvid.

Letnja destinacija za koju od 01.09.2020. neće biti potreban PCR test je BUGARSKA.

Agencija “Travelland” je pripremila i autobuske aranžmane na 7 noćenja za poznata bugarska letovališta i to uz All inclusive uslugu. Aktuleni su POPUSTI do 55% pa je tako najniža cena paket aranžmana za dve odrasle sobe svega 245€.

Impresivan hotel sa četiri zvezdice koji se posebno ističe je Smartline Meridian 4*, a smešten je u blizini južnog centra Sunčevog Brega, na oko 200 metara od plaže.

- Cena od 260€ za dve osobe na 7 noćenja odnosi se na siguran polazak: 11.09.

- Cena od 245€ za dve osobe na 7 noćenja odnosi se na sigurne polaske: 18.09. i 25.09.

Grand Hotel Oasis 4*

Još jedan hotel u Sunčevom bregu sa takođe sjajnom cenom od svega 169€ po osobi  za polazak 18.09.2020. je Grand Hotel Oasis 4* . U cenu je uključen autobuski prevoz, boravak od 7 noćenja, boravišna taksa, hotelska usluga All inclusive.

Svakako možete izabrati aranžman od 10 noćenja, druge termine, ali i sopstveni prevoz ukoliko vam to više odgovara. Više o izboru hotela, cenama i svim pogodnostima letovanja u Bugarskoj možete saznati na LINKU.

Svi zainteresovani za bilo koji aranžman mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Zbog velikog interesovanja za specijalne ponude, agencija “Travelland” radi i nedeljom od 10h do 17h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA