SENZACIJA: Od viskija raste penis!

Prave mačo muškarce koji uživaju u ispijanju viskija oduševiće sledeća vest. Na tržište stiže viski koji ima moć da uveća dimenzije vašeg penisa i za nekoliko centimetara

  • 42

Ukoliko ste ljubitelj viskija, na pravom ste mestu. Od sada će vaše zadovoljstvo biti dvostruko, s obzirom da će se u Srbiji uskoro naći veoma redak primerak ovog mačo napitka. U pitanju je specifična vrsta viskija iz američke države Tenesi od čijeg konzumiranja ni manje ni više nego raste penis.

Svaki sledeći put kada budete hteli da pokvasite grlo ovim žestokim pićem, imaćete razlog više da ga naručite u kafiću, restoranu, diskoteci ili popijete kod kuće. Vaša muškost će vam biti zahvalna, osećaćete se samouvereno i moćno, a ni vaša devojka se neće žaliti. Štaviše, biće veoma zadovoljna dimenzijama koje su je nakon samo nekoliko čašica ovog moćnog pića dočekale u krevetu.

Tajna viskija je u veoma retkoj žitarici "sorijum" koja raste isljučivo na području Tenesija i koja se destiluje za potrebe pravljenja ovog napitka. Naučnici koji su ispitivali ovaj proizvod napominju da žitarica ima tu moć da ojača i očvrsne vaš penis, a veoma male doze su potrebne za kompletan učinak, odnosno za produžavanje vašeg vršnjaka i do nekoliko centimetara.

Ipak, budite oprezni da ne prenaglite, dovolijna će vam biti jedna čaša dnevno kako biste vrlo brzo mogli da postignete pozitivne rezutate.

(A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    1. april 2014 | 12:22

    Samo misle na duzinu,duzina pa duzina,i da je 50cm dzabe ako je tanak kao olovka :D

  • Light'97

    1. april 2014 | 14:01

    Autor: A.Prililić. Ne tripujte see :D

  • drmr

    2. april 2014 | 12:54

    kakav marketinski trik!! svaka cast onome ko je izmislio...skidam mu kapu!! bolje nije moglo biti..:D :D :D :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA