Devojke, evo kada ste mu totalno neodoljive, a da toga niste ni svesne! (GIF)

Uprkos silnom trudu da se svom momku dopadnete, sigurno nikada ne biste pogodile kada je vaš šarm na vrhuncu. Saznajte u kojim situacijama muškarci misle da ste najviše seksi

  • 8

Muškarcima su žene naprosto neodoljive u nekim situacijama kada to najmanje očekuju. I mada im ni na kraj pameti nije da impresioniraju ili uzbude muškarca, baš tada su im baš privlačne.

U ovim situacijama izgledate super, a niste toga ni svesne:

Kada ste besne u saobraćaju

WHORE

On možda i nije baš muževan kada psuje zbog saobraćaja, ali kada se žena nervira zbog drugih vozača i mrmlja sebi u bradu ili opsuje, njima je to baš slatko i seksi.

Kada sklanjate kosu s lica

KOSA

Možda je kliše, ali kada žena nonšalantno miče pramen kose s lica i popravlja čupavu kosu, muškarci je smatraju totalno neodoljivom.

Kada ste koncentrisane na važan razgovor

Kada žena ima ozbiljno lice, podigne obrvu i totalno je udubljena u konverzaciju. Seksi i vruće. Bar što se partnera tiče.

JA


Izlazak iz tuš kabine bez trunke šminke

Predivna, mokre kose, bez trunke mejk-apa, prirodna i ogoljena. Baš onakva kakvu on voli...

T

Kada plačete ili nakon plača

Bez obzira šta žene mislile o tome kako izgledaju dok plaču, muškarcima su seksi i privlačne tako nemoćne i uplakane. Budi im se zaštitnički instinkt, ali i strast, i nešto 'nevaljalo' im pada na pamet.

SUZE

Žena koja barata alatom

Bilo da se radi o čekiću, bilo običnom šrafcigeru, njemu ste naprosto neodoljive dok držite alat u rukama. Možda to ne mogu racionalno da objasni, ali ih zaista pali.

benassi-satisfaction-bootys-o (1)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA