Savršena devojka uvek želi seks, a muškarac ne zna baš tačno šta hoće

Pripadnici jačeg pola smatraju da idealna partnerka mora da je uvek spremna za seks, nesputano da uživa u dobroj hrani i potrebno joj je samo desetak minuta da se spremi za izlazak

  • 2

Pored svega navedenog, savršena cura usmerena je na karijeru, ima veću platu od svog partnera, a opet je spremna da se svega toga odrekne kako bi sedela kod kuće i gajila decu.

Takođe, ne bi bilo loše ni da ima malecnu okruglu zadnjicu, a kilažu će doveka održavati na zavidnom nivou svakodnevno konzumirajući obilne obroke. Ona je vitka i visoka, ima sjajnu dugu kosu i nikada joj nije problem da se u javnosti pojavi bez šminke.

Sposobnost za vođenje duboko intelektualnih razgovora i nije na ceni, ali ne bi joj se oprostilo ukoliko se ne valja od smeha na svaku njegovu izgovorenu budalaštinu za koju veruje da je dobar vic.

Verovali ili ne, 3000 neženja učesnika jedne ankete većinski se izjasnilo su sve ove osobine ono što bi trebalo da krasi njihovu damu iz snova. Što je još čudnije, oni veruju da negde iza prvog ćoška ovakva jedna osoba samo na njih čeka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Mandić

    23. april 2013 | 19:12

    Hhahahahhahaha, pa da, imam karijeru ali sam u svakom trenutku spremna da se iste odreknem i glumim domaćicu! A takođe jedem kao slon, ali imam vječitih 55kg! :D ......U kojem to filmu?!

  • mile trajkovic

    14. mart 2012 | 09:07

    sa ovako lepom osobom greh je ne imati ga cista prirodna stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA