≫ 

KAKAV PENIS DOVODI ŽENE DO ORGAZMA: Konačno stiže odgovor na pitanje da li je bitnija veličina ili obim!

 ≫ 

Najnovije naučno istraživanje najzad daje odgovor na pitanje šta je ženama bitno kada je u pitanju muški polni organ

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    11. jun 2016 | 14:06

    Ma koja veliciba ako nemas lovu brate dzaba daje 25 cm nazalost taka su dosla vremena

  • kum

    13. jun 2014 | 12:01

    Ja ti verujem. I govorim o mom kumu. I tvrdi da mu je žena lepa i da je obožava, da ne može da živi bez nje. Evo , opisujem je: Debeljuškasta(20 kg viška), oči zakošene nadole (u narodu blagoteleće) sa sivotamnim podočnjacima uokvireno sve tamnim kolutovima, nos dvostruko grbav predugačak, usta na slikama kojih zbog ,,lepote” nigde ne stavljaju, usta zatvorena jer kad ih otvori iskoče ružni tamni krivi zubi na preskok, frizura ko u babe, sad za godišnjicu mature stavila neke farbe inače je apa drapa, isekla šiške da potencira nos, sise vise, ruke debelo padaju uz telo I ne zna šta će sa njima,negracioznatotalno, noge ko u mu-mu, bez struka, stomačina. Njemu-lepa. Je l ti sad jasno da nam je jasno da je i tebi tvoja lepa. I to je vaša stvar sve dok ne pojurite stvarno lepe sa očima iz snova, grudima iz časopisa, nogama sa piste, stavom manekenke, pameću naučnika, dok ne krenete da nam plačete ovde za svakom što oćete prepisku sa njom, jer su vam ,,lepe" vaše dosadile. Ej, imaju lepe žene a gube vreme na žene po portalima? Neće njih da ostave, al neće ni da puste žene sa portala ,,nego da im ove nikakve odavde” prave društvo. Burazeru, sve je to već viđeno. Nemoć moga kuma da živi ko čovek, nego se ispomaže po portalima je dokaz nezadovoljstva. I još nisam čuo da iko za svoje dete kaže da je glupo i ružno. Nikad. Pa opet postoje gradom i ružni i muškarci i žene. I glupi. A BILI SU SVI MALI. Nekad. Samo izrasli u bicmane i bicmanke. Al to nisu naša nego sve to neka tuđa deca. Ovde je reč o ,,malom” a ne o maloj deci koja se i ,,malim” prave. Ali onaj ,,mali” u gaćama je razlog što postoje ,,lepe” i lepe žene. I sve su lepe. Samo nečiji muževi jure stvarno lepe, jer su specifične ženili zbog ,,malog". Kum naterao ženu da se podnovi u tufnasto aljinče. Ne gubite nadu. Mada nije zabeležen slučaj da se stil u 45 godine popravlja. Al nikad se ne zna. Za sve postoji prvi put.

  • Aleksej

    11. jun 2014 | 00:55

    Najbitnije je da je tvrd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA