≫ 

Jeste li sigurni da nemate ovu polnu bolest? Testirajte se, u pitanju je tihi ubica!

 ≫ 

Postoji jedna opasna seksualno prenosiva bolest koju možete da imate godinama, a da to ni ne znate. Zato, ako niste skoro bili kod ginekologa, vreme je da to učinite odmah. Posle može da bude kasno!

Komentari

  • pa daa

    30. jun 2014 | 09:17

    Zalosno je danas sto zene ili devojke idu svake prestupne godine ili i redje kod ginekologa..Znajuci pri tom da nejveci broj polnih bolesti dolazi upravo od zene,zbog"lucenja svakodnevnog,za vreme polnog odnosa i najbitnije"menstruacija..Ova tri faktora su glavni uzrocnici"neprijatnog mirisa,kondiloma,raznih malignih oboljenja,rak grlica materice itd..Serpi kad neopers dno ona je i dalje prljava i oseti se.Drage dame posto je nemoguce oprati to dno"bar mozete posecivati lekare redovno i spreciti bar malo ove bolesti..hvala.

    • 30. jun 2014 | 12:05

      The Spatula

      @pa daa

      Znas kako je rekao jedan... Otkako dovedose vodu u nase selo, ona stvar vise nema ni ukusa ni mirisa :D a onaj drugi, ako je cista sta ima tu da se lize? :D Sala na stranu, imas veliki plus od mene. Nista gore od zene kad tukne, sto ispod pazuha, sto iz usta, sto kad rasiriri nogice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA