SVI ŽENSKI IZGOVORI: Evo zašto njegova žena nije htela da imaju seks

Nakon predugog odbijanja, ovaj muškarac napravio je tabelu u kojoj je naveo zbog čega sve nemaju seks. Od repriza "Prijatelja" do kašnjenja na večeri i prejedanja na istoj

  • 12

Seksualno frustrirani muž napravio je kompilaciju svih izgovora koje je njegova draga koristila tokom sedam nedelja kako bi izbegla svoju "bračnu dužnost".

U tom razdoblju, on je 27 puta inicirao seks i ona je pristala tek tri puta, a njegova tablica koju je gospođa objavila na Redditu postala je pravi internet hit.

Excel tablica anonimnog muškarca sadrži neke vrlo predvidive izgovore, ali i njegove duhovite zaključke koji ih opovrgavaju. Uz izgovor "iscrpljena sam" i "moram da se istuširam", u opaske je dopisao - nije se tuširala do sledećeg jutra.

Uz izgovor "želim da gledam film" stoji - zaspala je 15 minuta nakon toga. Uz razna opravdanja tu su i "smrdim", "prejela sam se" i ono najčešće "boli me glava".

Šokirana suprugovim mailom, žena je pokušavala da kontaktira muža ali on joj se nije javio. Na kraju je objavila tablicu na internetu, kako bi čula tuđa mišljenja i osudila suprugovo ponašanje kao "nezrelo". Tablicu je ubrzo izbrisala, a šta se kasnije desilo.

(Telegraf.rs/Telegraph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    21. jul 2014 | 15:16

    Jadne zene ,umesto da kažu svome muškarcu pravu istinu to jest da je los u krevetu a ne izmišljati koješta ,Zato drage moje dame ne krijte istinu već jasno i glasno recite umesto odbijanja pravi odgovor ,da je los u krevetu.

  • Blagota

    21. jul 2014 | 15:30

    Svaka žena je priča za sebe.

  • Hemija

    21. jul 2014 | 14:15

    A šta je to čudno - mi muškarci smo na to već navikli. Mene jedino čudi da je lik morao da napravi tabelu u excelu za to njegovo "NE" a trebao je i sam da zna da mi muškarci imamo barem sedam puta jače izražen sexualni nagon nego ženski pol što znači da će od 7 ili više puta čuti samo jednom ono "DA" od njegove lepšte polovine i to obično kada kod lepšeg pola hemija proradi u vreme ovulacije. Zbog te jednostavne (nejednake) hemijske činjenice i razmere ponude i potražnje prostitucija zato i postoji od kada je sveta i veka. Ovde se čak ni ne slažem da se radi, kao što je u tekstu napisano o nekom isfrutriranom muškarcu već o sasvim normalnoj osobi sa normalnim potrebama jedino što su one kod nas muškaraca intenzivnije tj jače izražene... dovoljno je samo izvršiti anketu koliko mi puta u toku dana pomislimo na sex i koliko puta to ženama padne na pamet. U svetskoj populaciji zato i ide odnos 1 prema 3 u korist (većeg) broja žena, a tako je i u životinjskom carstvu, zbog toga su muškarci/mužjaci genetski predeterminirani za oplodnju većeg broja ženskih jedinki kako vrsta ne bi propala i zato imaju i jale izražen sexualni nagon, jer se priroda i evolucija o tome pobrinula. U vremenu i dobu u kojem mi sada živimo oni sa debljim novčanicima se nešto i ne žale ako im se supruge uhvate za glavu i tvrde da imaju jake i učestale migrene baš u krevetu i obično pred spavanje, jer oni svoj sexualni nagon uredno prazne na "tržištu" sexa u kome je ponuda drastično skočila, a cena pala jer su ljudi zarad preživljavanja prinuđeni da svašta rade da bi preživeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA