Lažirao smrt da bi se izvukao iz braka!

Baš nije hteo da se ženi, ali mu je bilo i glupo da javi da bi ipak da ostane neženja. Jedino logično rešenje je bilo da lažira svoju smrt, zar ne?

  • 0

Ako ne želite da se venčate sa nekim, najpametnije je to otvoreno reći.

Ali, s tim se ne bi složio Taker Blandford, koji je odlučio da je najbolje da svojoj verenici (s kojom je bio u vezi na daljinu) kaže da je umro, štaviše, izvršio samoubistvo jer je bio depresivan (bacio se pod automobil), predstavljajući se kao svoj otac.

Nazvao je nesrećnu 23-godišnju devojku po imenu Aleks Lančester, koja trebalo da se uda za njega, i rekao joj da Takera više nema.

Naravno, zaboravio je na činjenicu da je sasvim logično da će devojka stupiti u kontakt s njegovim bližnjima. Lančester je tako pozvala Blandfordovu majku da joj izrazi saučešće. Tad je saznala da je on živ i samo veliki kreten. Osim toga, usput je saznala i da roditelji nisu imali pojma o venčanju koje se trebalo da se dogodi, jer im on ništa nije rekao.

- Ja sam ga samo volela. Nisam sigurna da nakon ovoga više ikad mogu da verujem muškarcu. Ipak, kad sad sve sagledam, svi znakovi upozorenja bili su tu i trebalo je da znam da me neće oženiti. Ali, bila sam mlada, zaljubljena i naivna -, kazala je Aleks.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA