Otkrijte zašto ovaj čovek gura džinovski testis od dva metra uz planinu! (FOTO)

Verovali ili ne, ovaj momak odrađuje pravi Sizifov posao. Naime, on je skoro tri hiljade kilometara gurao jedan ogroman testis, kako bi muškarcima skrenuo pažnju na problem o kojem se vrlo malo govori

  • 0

Pre nekoliko godina Tomas Kantli je saznao užasnu vest da boluje od raka testisa.

Kancer je bio u uznapredovalom, trećem stadijumu, i male su šanse bile da Tomas dočeka narednih godinu dana, a kamoli da proživi lep i dug život okružen decom i unucima.

Svestan toga da bi sve bilo drugačije, samo da je znao ranije kako bi trebalo da se samopregleda, odnosno da je rak testisa lako izlečiti ako se operiše u prvoj fazi, on je odlučio da nešto preduzme.

Napustio je posao, prodao kuću i odlučio da to malo života što mu je ostalo provede gurajući džinovski testis širom čitave Amerike.

Namera mu je da svim muškarcima pošalje poruku da se redovno pregledaju i spreče bolest.


Četiri godine kasnije, danas 31-godišnji Tomas je i dalje živ.

Mučnim terapijama uspeo je da pobedi bolest, ali ne odustaje od svoje misije.

- Mi, muškarci, skloni smo da ignorišemo svoje telo. Čak i kad primetimo problem, okrenemo glavu na drugu stranu, samo da ne bismo morali da se suočimo sa time da smo ranjivi. Ali, nije moguće praviti se blesav kad na ulici ili livadi ugledate dvometarski testis. Ljudi mi prilaze, pitaju o čemu se radi. i, eto prilike da im sve potanko objasnim – rekao je Tomas.

Zato, momci, skupite muda i naučite kako da prepoznate problem sa svojim testisima, tako što ćete pročitati OVAJ TEKST. Bolje je sprečiti nego lečiti!

(Telegraf.rs / BallPushUSMagazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA