Seks može da vas ubije, a evo i kako!

Svakako je zanimljivo imati seks i na drugim mestima u stanu osim u krevetu, ali, očigledno, morate da pripazite da se ne povredite. A, pored toga, i nameštaj često nastrada

  • 7

Sve što želimo u naletu strasti jeste da sprovedemo svoju fantaziju u delo. Teško da ćemo tad  voditi računa o nameštaju ili da ćemo paziti da se ne ogrebemo ili uganemo nogu. Zato, vežbajte, budite u formi i tako barem smanjite rizik od povrede.

Sigurno ste čuli za izreku "ljubav boli", ali ona je u mnogim slučajevima doslovno tačna jer ponekad strastven seks dovodi do povreda.

Onlajn portal za upoznavanje, “Meetville.com”, sproveo je istraživanje o tome na koji se sve način parovi slučajno povređuju tokom seksa i koji komadi nameštaja najčešće stradaju tokom vatrene akcije.

Sasvim očekivano, krevet je komad nameštaja koji najčešće strada, a zanimljivo je da je oko pet odsto ispitanika uzelo dan bolovanja nakon što su se povredili tokom seksa.

Ostala opasna mesta za seks su stepenište, automobil, tuš kabina, spavaća soba, stolica, kuhinjski ormarić, bašta i WC šolja.

(Telegraf.rs / TPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. novembar 2014 | 15:31

    Nece vise nikad da mi padne na pamet da se seksam!

  • Ja II

    7. novembar 2014 | 18:53

    Znači od sad samo na podu... :-D

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    9. novembar 2014 | 12:14

    Znaci profitiram sto se bavim Fitnessom i Tae kwon-do. .....osmeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA