Ovo je devet bizarnih retro-saveta o seksu koje sigurno niste čuli

Ukoliko ste nekad pomislili da vam je neko dao krajnje čudan savet kada je reč o muško-ženskim odnosima, pročitajte kakvi su tek bili pre nekoliko decenija

  • 5

Seksualno obrazovanje je skoro svugde nelagodna tema, i priča koja se rado izbegava, ipak u prošlosti je bilo još gore, a samim tim saveti su bili veoma nerazumljivi za dananji period.

Ovo su samo poneki od najbizarnijih saveta iz literatura, zbog čega ćete sigurno biti srećni što ipak ne živite u "ranijim romantičnim" godinama.

DEVOJKAMA JE MAŽENJE I LJUBLJENJE DOSADNO, ALI TO ČINE KAKO BI UGODILE DEČACIMA

- Mnogim devojkama do ovog nije stalo, ali neke od njih su ipak voljne da se upuste u to kako bi "platile privilegiju" zabavljanja sa dečacima - Bert. Y. 1958. godina.

AKO BUDETE IMALI POKVARENE MISLE, ILI ĆETE

- Ne samo da um mora da bude čist, već vaša mašta mora pažljivo da se čuva. Okrenite glavu kad god vidite opasne scene, kao da je u pitanju neka poznata zaraza - "Šta bi muškarac trebalo da zna" - 1897. godina.

DEVOJKE KOJE DOZVOLJAVAJU DA JE DRŽITE ZA RUKE SU "LAKE"


- Bez držanja ruke tokom gledanja filma u bioskopu, čak i ako on to zahteva. Možta je u pitanju samo test kako bi mogao da se uveri koliko ste zapravo laki - "Date data" - 1954. godina.

KUĆNI POSLOVI ĆE VAS SPASITI OD SEKSUALNOG PROMISKUITETA

- Kućni poslovi, a posebno ribanje poda, nisu samo odlični za figuru, već i za dušu. Oni će vam pomoći da umanjite seksualni apetit - "Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex" - 1963. godina.

AKO SE LEPO LJUBITE, IZGLEDAĆETE "PROMISKUITETNO"

- Poljubac ne treba da pruži neko obećanje koje devojka ne želi da pruži, zato ako mu nedostaje tehnika, utoliko bolje - "Helen Helps Us" - 1970. godina.

NE ČITAJTE ROMANTIČNE ROMANE, TO JE OPASNO ZA VAŠU INTIMU

- Čitanje romantičnih knjiga daje lađne nerealne ideje o životu, ali i opise ljubavnih scena i uzbudljivih romantičnih epizoda koje mogu izazvati nenormalno uzbuđenje u seksualnim organima žena - "What A Young Woman Ought To Know" - 1913. godina.

DEVOJKE, AKO IMATE CIKLUS, NE SEDAJTE U AUTOMOBIL

- Materica je zagušena u toku perioda, veća i teža. Vožnja automobilom, ali i drugim vidovima prevoza, može izazvati pojačan protok krvi - "Woman And Her Sex And Love Life" - 1917. godina.

ONI PRAVI DEČACI ĆE ČEKATI

- Ako on čeka na seks, znači da će biti spreman da ponudi svoju muškost za posvećenost i društvo sjajne devjke - "Marked Trails for Boys" - Frank H. Cheley - 1931. godina.

NE OTVARAJTE TEGLU KRASTAVCA NA POGREŠAN NAČIN, ALI NEMOJTE IMATI NI SEKS NA POGREŠAN NAČIN

- Ne biste uzeli dijamantski broš da sa njim otvorite teglu krastavca. Korišćenje seksa na pogrešan način takođe može dovesti do iste stvari - "Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex" - 1963. godina.

(Telegraf.rs/Huffingtonpost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • De la Kućiva

    15. novembar 2014 | 12:01

    Šta je sve propustio od života nekadašnji svet zahvaljujući ovim nebulozama!

  • Saki

    16. novembar 2014 | 18:20

    Obozavam da se ljubim i mazim, 'pokvarene misli' wtf- najbolje je kada imate bujnu mastu! Kucni poslovi pomazu zaista da se 'smirimo', volim kada drzim decka za ruku jer devojkama je potrebno da se osecaju zasticeno i da budu necije. Pravi decko ce zaista cekati :)

  • Ivan

    15. novembar 2014 | 11:15

    Ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA