SVAKA ŽENA ĆE SE PRONAĆI: 10 čudnih momenata u seksu (FOTO)

Većina muškaraca ne snalazi se baš najbolje u krevetu. Ne znaju šta treba da rade, kako da vas zadovolje, a kad niste s nekim dovoljno bliski da mu objasnite koliko ne zna, možete upasti u veoma čudne situacije

  • 16

Gotovo svaka žena je nekad doživela neku "čudnu" situaciju u krevetu. Često je teško naći pravo rešenje za to kako se postaviti kad se tako nešto dogodi. Ovo su 10 čudnih momenata u seksu koji će vam sigurno izgledati poznato:

Gotovo je zato što je on završio

Čekajte, jel otišao ili zaspao? On zna da oboje treba da se potrude da ono drugo doživi orgazam, zar ne? Samo užasna osoba može nekoga da ostavi na pola, i smatra da je njegovo zadovoljstvo jedino bitno.

 

Promašio metu

Auu, nazad, nazad, nazaaad. "Nadam se da ovo nikada više nećemo da spominjemo."

Dečko nije ti ovo sado-mazo seansa

On vas nesvesno povređuje. Čupa previše vašu kosu, bole vas ruke, leđa, pritiska vam stomak, ali ne želite da se on oseća loše, samo da se pomeri odatle. Bolje napravite niski start i bežite što dalje.

Ima li života u njemu?

Kako saopštiti muškarcu da niste od papira? Naravno, ne želite da vam se desi da ne možete da hodate naredna tri dana, ali da vas tretira kao da ste lutka od porcelana koja će se slomiti ukoliko je jače privuče k sebi, nije rešenje. Recimoi da bi čovek shvatio u čemu je stvar kada biste zaspali dok on pokušava da uradi to što radi, šta god to bilo.

Kada vaša vagina ispušta gasove

Svi znamo kako do tih gasova dolazi. Pa kada se već čulo, nije da možete da ga vratite nazad. I takođe, možda se čuo krevet. Mogao bi da bude čudan zvuk koji je napravio krevet. Svakako. Znate šta? On verovatno to i misli. "Ma da, to misli. Uf!"


Deo vašeg tela je upravo zaspao

Ne osećate svoju nogu? Da li se ona sama probudi kada zaspi? Morala bi, zar ne? Inače ćete početi nasilno da tresete nogom ne biste li povratili cirkulaciju, što će svakako da ubije trenutak.

Da li je oprao ruke?

Nadamo se da jeste. Njegovi prsti će se naći na mestima na kojima ruke moraju da budu čiste. Ako nisu, to znači da se svaka kvaka, toalet kafića i kreditna kartica sada nalazi u meni. Kako isterati tu ruku napolje?

Nije me valjda nazvao...

Da li vas je to upravo nazvao "mamice?" Možda je to ipak više nego što možete da podnesete.

Pa on zvuči kao međed

Ok, nemojte da se smejete ili izgledate zgađeno. I vaši uzdasi mogu nekome zvučati čudno. "Prestani da stenješ kao u klanici, moliiim te."

Kada pitate da li ima kondom, a njegov odgovor je "ne"

A vi mislite: "Pa ... ok onda. Čekaj, da li ti zaista misliš da ću imati seks sa tobom? Zato što neću. Ozbiljno, bolje bi ti bilo da stvoriš kondome odmah."

Pokušavate da se namestite ali ne ide

To je kao da pokušavate da složite Rubikovu kocku, a neko vas stalno vraća na početak.

Kada on baš uživa a vama neudobno

Ali deo vas se ipak oseća dobro, zar ne? "Ok, sad ću da se onesvestim."

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA