SVAKA ŽENA ĆE SE PRONAĆI: 10 čudnih momenata u seksu (FOTO)

Većina muškaraca ne snalazi se baš najbolje u krevetu. Ne znaju šta treba da rade, kako da vas zadovolje, a kad niste s nekim dovoljno bliski da mu objasnite koliko ne zna, možete upasti u veoma čudne situacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M S

    24. novembar 2014 | 18:07

    Pa dobro, cuje se vazduh koji izadje pod pritiskom u zavisnosti od poze..to nije nikakav blam ili nesto sto bi moglo da pokvari raspolozenje...sexualnu zelju mogu pokvariti jedino vrata koja ne mogu da se zakljucaju,a roditelji su mu u susednoj sobi -,- i kad treba da ga molim da se pokrene jer je prespavao ceo dan i mrzi ga da se pomeri -,- i kad stavi ruke ispod glave,legne i ceka da sve sama obavim -,- ok par puta,ali duzi period bas isfrustrira. :)

  • JANA

    18. novembar 2014 | 16:13

    oVE KOMENTARE OCITO SALJU BALAVCI KOJI ZANEMARUJU SUSTINU VODJENJA LJUBAVI PA OBRACAJU PAZNJU I PRIMECUJU TRIVIJALNOSTI KOJE SU NEBITNE .POTENCIRANJE I DOVODJENJE FIZICKE LJUBAVI U SALJIV KONTEKST ,MA U KOM PERIODU ZIVOTA,MENI NIMALO NIJE NI DUHOVITO NI UPITNO. I NE SMATRAM SEBE ,ZATO STO TAJ VID BLISKOSTI ZELIM DA SACUVAM OD PRETVARANJA U PUKU ZABAVU I RAZBIBRIGU ,KAO USKOGRUDU ILI USTOGLJENU MATORKU. I NE MISLIM DA PAR SVOJ SEKSUALNI ZIVOT TREBA DA OGRANICI NA ISKLUCIVI CIN BEZ DOZE ZABAVE ,ALI SAMO ZAVISNO OD TRENUTKA U KOME SE ODVIJA I OD STICAJA OKOLNOSTI KOJI GA OBLIKUJU , CIJI SE PRAVI SMISAO NE GUBI POD UTICAJEM STVARANJA ZABAVE OD SVIH ASPEKATA ZIVOTA UZ FRAZU DA ZIVOT NEMA REPRIZU.PA STA ?UZIVANJE I RADOST UZAJAMNE BLISKOSTI NE MORAJU DA BUDU MANJE DOBRI AKO IH NE PRATI KOMIKA,ALI NI MANJE LOSI AKO SE DESI KOMICNA SITUACIJA ,KOJA NI TADA NECE BITI DOMINANTNIJA OD PRVOPITNE POTREBE ILI ZELJE .A DOBRO ZNAMO DA POSTOJE ZABAVE KOJE NE UTICU BAS POVOLJNO NA RASPOLOZENJE ,PA NE MOGU ZATO BITI MERILO OSECAJA ZADOVOLJSTVA

  • Psy

    17. novembar 2014 | 17:56

    Niko nike kriv zenama sto.nisu opustene i napaljene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA