Zašto je stomačić više seksi nego pločice?

Sa svih strana se nameće slika da žene vole muškarce koji imaju trbušnjake u vidu pločica, ali izgleda da većina pripadnica nežnijeg pola ipak preferiraju seksi stomačić

  • 42

Da razjasnimo na početku, ne govorimo o muškarcima koji su gojazni, već o onima koji imaju "ljubavne jastuke", odnosno mali stomak.

Lepo je videti da neko vodi računa o svom telu i zdravlju tako što svakodnevno trenira, ali savršeno telo nije dovoljno za vezu. Muškarci koji imaju telo Apolona mnogim damama nisu preterano seksi jer su opterećeni unetim kalorijama i vežbanjem.

Kome treba partner koji će da broji koliko je kalorija uneo tokom romantične večere ili, još gore, koji će tu večeru da odbije kako ne bi upropastio svoje "zmijsko telo"?

Osim toga, zamislite sledeću situaciju: prespavali ste kod dečka, a on već u šest ujutru, taman kad ste se u snu prigrlili uz njega, ustaje kako ne bi propustio svoj trening? Debeljuca će ostati pored vas da vas greje.

Nijednoj ženi, osim ukoliko i sama nije opterećena kalorijama i treningom, neće biti prijatno da, s muškarcem koji "mrljavi" salatu po tanjiru, sedne da jede, dok je on osuđujuće gleda jer je uzela već treće parče hleba.

Ono što je naročito seksi kod muškaraca s malim stomačićem je to što ih očigledno ne zanima previše mišljenje okoline. Ne treba zanemariti ni to da istraživanja govore u njihovu korist - rezulatati pokazuju da su oni kod kojih malo "ljulja" bolji ljubavnici.


U seksualnom odnosu bi trebalo da uživate oboje, što je teško ukoliko je vašem muškarcu važnije koliko je kalorija sagoreo tokom odnosa, od toga da li ste doživeli orgazam. Uostalom, takav momak uvek će primetiti i najmanji nedostatak na vama, a taj celulit na vašim butinama će ga šokirati.

Ima i onih momaka koji svakodnevno vežbaju i brinu o svom izgledu, ali time nisu opterećeni. Međutim, sve je veći broj onih koji ispred ogledala provode više vremena nego žene, misle da je botoks "garancija" lepote i pred svako letovanje drže strogu dijetu. Takve muškarce treba izbegavati jer nikakve "pločice" na stomaku neće moći da vam nadoknade njegov nedostatak pažnje.

(Telgraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alf

    5. decembar 2014 | 13:08

    Kako moze stomacic da bude vise sexi nego plocice?ludo buraze,ludo.

  • Bambola

    5. decembar 2014 | 14:44

    Zbog dugogodišnjeg bavljenja sportom a i zbog dobre genetike jer su i moji roditelji bili sportisti, imam pločice bukvalno od kad znam za sebe.... Ali čudnovata je stvar, da me nikada nisu palile pločice kod muškaraca.... NIKADA Čak ih i moj suprug nema...već ima stomačić koji njega užasno nervira a ja ga obožavam <3 Iz par razloga.... 1.zato što su mi moje pločice sasvim dovoljne 2. Zato što volim kada muskarac nije preterano opterećen izgledom(pod tim mislim da kad stojim ispred ogledala da me ne odgurne kako bi se on odmeravao) 3. Bitnije mi je da ima lepe snažne ruke kojima će me stegnuti i jake lepo oblikovane misicave noge.....

  • MARIJA

    5. decembar 2014 | 15:37

    Debeli, samo se tešite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA