DOKAZANO: Muškarci čuju samo ono što hoće!

Prosečan muškarac može da izdrži oko šest minuta ženinog “trabunjanja” o tome kako je kuvala ručak, kako se oseća i slične stvari, a u razgovoru s drugarima o sportu ili seksu, može da izdrži čitavih 15 minuta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radmila

    18. decembar 2014 | 10:49

    Istina je samo pod uslovom da se muskarac i zena ne uklapaju po interesovanjima, ili po nacinu na koji vode razgovore, ili po ciljevima, po vaspitanju, ili ukoliko nijedan ni drugi ne umeju da prihvate razlike. I nije tacno da samo muskarci imaju selektivan sluh, imaju i zene, samo sto znaju bolje da se pretvaraju. Ja taj problem sa verenikom nemam. Mi jedno drugom iskreno govorimo kada nismo u stanju da jedno drugo saslusamo. I nema ljutnje. Takodje nema ljutnje ako posle sa nekim drugim podelimo to sto smo hteli da kazemo. Mada problem u neslusanju moze da bude, to sto jedna osoba ispoveda problem, koji druga strana ne ume da resi, ili ima jedno jako brzo resenje koje bi prekinulo svaku pricu. I to treba odmah reci. Zene imaju problem da ih svi saslusaju, sto i nije dobra stvar, neke stvari zahtevaju odgovarajuce slusaoce. Muskarci imaju problem ponosa, i ispod casti im je da povere neki problem i neodlucni su izmedju toga da li bi im smetalo da osoba koja ih slusa nema resenje za problem, ili da osoba koja ih slusa zapravo i resi problem, jer kako to da se ja nisam setio tog resenja, a ona jeste. Zatim, zene su sklonije da svoje tajne koje muskarac ne zeli da slusa poverava svojim drugaricama, a onda se muskarac ljuti sto se ona toliko poverava drugaricama. I tu su neodlucni. Najbolje je ipak reci iskreno partneru da niste u stanju da ga saslusate i da ga uputite na drugove ili drugarice, a posle neka vam jave ako je problem resen, ili ako su se osetili dobro, ili da posle i vama ispricaju kada ste spremni. Jeste nekako hladno, ali tako cete najbolje znati na osnovu broja hladnih tuseva da li ste jedno za drugo ili ne. A, sa druge strane svako ce moci slobodno da vodi svoj zivot. Ipak zivot jednog nije podredjen iskljucivo drugom i obrnuto.

  • Ja

    17. decembar 2014 | 00:08

    Pet puta čitam i ne verujem koliko mi se sviđa tekst! I po komentarima sve to stvarno jeste tako! Eh taj život i njegove "čari"

  • Zemunka

    16. decembar 2014 | 20:19

    Mrzim da pričam ujutru dok se ne rasanim, ne mogu čak ni da slušam! Mrzim da pričam posle posla, jer toliko brbljam na poslu i kad dodjem kući samo želim da ćutim i da me niko ne dira, makar sat,dva, a nekad i duže :-D I kako sad to da ja nisam udata, a ove što usta ne zatvaraju jesu? E, nek mi to neko objasni? :-))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA