ŠOKANTNO: Četvrtina parova planira razvod, čim deca porastu!

Moderno doba briše mnoge tradicionalne vrednosti, a među njima su i porodica i brak. Ljudi se danas mnogo manje venčavaju, a znatno češće razvode. Međutim, ono što je najgore je to da čak i oni koji su u braku ne žele više da budu zajedno, ali ostaju u odnosu zbog dece

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoranko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hanilica

    17. decembar 2014 | 17:15

    Slazem se bolje razuman razvod neko los brak,a deca ce imati skoro istu traumu sa 10 ili 20 godina jer im to jako tesko pada.

  • Zoranko

    17. decembar 2014 | 15:29

    Volim je i voleo sam je kao oči svoje. Za skoro 20 godina braka sam dobio samo prevaru, sitne pakosti i ignorisanje. Umoran sam od života sa njom. Istina je da čekam da mi deca odrastu, što nije tako daleko. Ništa mi ne treba, ostaviću joj i stan, samo da se sklonim od nje. Njena ljubav mnogo košta i boli. Zbog nje sam postao paranoičan, osmeh mi ne ide na lice, stalno mislim šta god da uradim - šta će ona reći. Kad je ljuta, ne znam zašto je ljuta, kad je srećna, ne znam zašto je srećna. Iako nerado, priznajem da nisam više deo njenog života. Seks imamo čisto da me ne odbije svaki put jer joj je više stalo da me druga nema nego da me ona ima.

  • ona

    17. decembar 2014 | 12:01

    Napisacu svoje misljenje, mnogi nece se sloziti sa mnom.Slazem se da postije parovi koji ostaju u braku zbog dece,ali veliki broj ostaje zbog sebe, a izgovor su im deca.E sad, zasto ? To je vec dublja analiza.Dacu par razloga:Strah od samoce,strah od egzistencije,strah od osude okoline, strah od neuspeha, strh od buducnosti,itd.Postoji i drugi razlozi, a to su, mazohizam, i da ne nabrajam dalje.Elem, da se razumemo,ne osudjujem nikog,samo kazem da je ljudima lakse da traze razlog i krivicu u drugog, i nadju milion opravdanja ,zasto ostaju u losem braku, pritom , nisu ni svestni, sta cine deci!!Deca, sve vide, cuju, osecaju.Njih ne mozete lagati.Dodala bih samo ovo :"Ko hoce nesto da ucini, nadje nacin, ko nece, nadje opravdanje".To vazi za sve sfere zivota.Bolje za decu,razuman, i korektan razvod,nego los brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA