Za uspešnu vezu morate proći kroz ove tri faze

Bez obzira da li ste u braku, vezi ili ste još uvek slobodni, trebalo bi da znate da svaka veza mora da prođe kroz tri ključne faze kako bi bila uspešna i trajna

  • 40

Početna privlačnost je prolazna i morate biti svesni toga da je životna energija koju delite ili ćete deliti s drugom osobom izuzetno važan faktor za trajan uspeh veze.

Znate li zašto parovi u dugim vezama zrače ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugom? Zato što je njihova ljubav prošla kroz ove tri faze:

Divlja strast

Divlja strast je jednostavno - početna faza uzbuđenja i romantike i nakon što taj prvi period počne da bledi, parovi se nađu u drugoj fazi koja dovodi do osećanja razočaranja.

Razočaranje

Parovi se razočaraju jer su otkrili da početno uzbuđenje više nije tu i da postaje sve više dosadno. U ovoj fazi partneri se više upoznaju, uočavaju svoje razlike, a time više produbljuju svoj odnos i ulaze u treću fazu.

RASPALITE STRASTI: Seks-igrice koje će osvežiti svaku vezu

Ponovno produbljivanje veze


U trećoj fazi važno je prisetiti se osećanja koja su vas obuzimala kad ste se upoznali i šta je to što vas je međusobno privuklo. Morate da nađete vremena jedno za drugo i pokrenete sve iz početka.

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LaViCa

    22. decembar 2014 | 14:41

    Ja sam za prvu fazu :D :)) sa druge dve ne mogu zamaram mozgic :)))))))))))

  • Lorena

    22. decembar 2014 | 09:32

    Kako da ne. Prva faza, pa druga, pa u trećoj se pokusate vratiti opet u prvu, sto logično daje sansu drugoj fazi.... I tako u krug.

  • Žorž

    22. decembar 2014 | 11:27

    Posle mlogo godina braka, kod mene je još ova faza, divlja stras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA