RASPALITE STRASTI: Seks-igrice koje će osvežiti svaku vezu

Ako vam se čini da vas je kao par, malo pogodila seksualna monotonija, vreme je da začinite svoj život ovim trikovima. Ne morate da budete kao porno zvezda da biste stvarno uživali u seksu!

  • 1

Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, nije naodmet malo da začinite seksualni život samo da biste pojačali obostrano zadovoljstvo:

Otvorite prozore, ali zatvorite zavese

- Povetarac na goloj koži i uzbuđenje zbog intimnosti pored otvorenog prozora ili balkonskih vrata svakako morate da doživite - savetuje Harlan Koen, autor knjige "Getting Naked".

Taj osećaj da bi zavese mogle da se pomaknu izaziva još veće uzbuđenje i pojačava sva čula.

Prstima prelazite jedno drugom po glavi

- Na temenu je mnogo nervnih završetaka, zbog toga ne čudi užitak koji pruža masaža glave. Osim toga, to će uzburkati hormone, poput oksitocina, zbog čijeg lučenja ćete se osećati još više povezano -  pojašnjava Ian Kerner, autor knjige "She Comes First".

S obzirom na to da češkanje glave nije povezano direktno sa seksom, a pruža užitak, na ovaj način ćete produžiti predigru, a još ako se i skinete i krenete da se masirate, pa s glave krenete niže, zadovoljstvo je zagarantovano.

Odlažite seks ceo dan

Jutro počnite seksi porukom. Nakon toga možete jedno drugom da pošaljete neku seksi fotografiju.


Kad se napokon oboje nađete kod kuće, neko vreme možete da izbegavate kontakt. Izazivajte jedno drugo hodajući bez veša. Finiš će biti spektakularan.

Iskoristite kockice leda

Lagani osećaj hladnoće koji čini kockica leda stimuliše živce i pruža neki novi osećaj. Prelazite kockicom po bedrima, a ukoliko vam sve bude smešno, prihvatite igru. Seks i treba da bude zabavan.

Koristite lubrikante

Žene koje koriste lubrikante na bazi vode ili na bazi ulja, svoje su seksualno zadovoljstvo ocenile jačim nego one koje ne koriste to seksi pomagalo, pokazalo je istraživanje na gotovo 2500 žena. Lubrikant držite pri ruci, kako ga ne biste u ključnom trenutku tražili.

Ponovite svoje najbolje trenutke

Ukoliko ste najbolji seks doživjeli na recimo osamljenoj plaži, fotelji koja se ljulja ili na kuhinjskom šanku, vreme je za reprizu. Ponovite scenario, napravite atmosferu i u akciju.

Isprobajte novu pozu

Iako možda mislite da ste isprobali sve moguće pozicije, sigurno ima nešto što još niste probali. Nova poza može biti jako podsticajna, pa se prvo bacite na istraživanje da vidite kako ispreplesti tela za jači i vrući seks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hja

    23. avgust 2014 | 19:16

    do žena nije postala teža o mene nije bilo monotonije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA