Šta vam je stavio pod jelku? To mnogo govori koliko vas voli!

Verovali ili ne, samo na osnovu novogodišnjeg poklona možete da saznate šta stvarno neki muškarac oseća prema vama i da li vas dvoje doživljava kao ozbiljnu vezu ili samo kao prolaznu avanturu

  • 37

Poklon koji ste dobili od partnera ne predstavlja samo puki znak pažnje, već vam otkriva i njegove najdublje emocije. Stvari koje frajeri daruju nisu samo znak da im je stalo već i potvrda onoga što osećaju prema devojci s kojom su.

Zato, otkrivamo vam šta znači koja vrsta poklona za novogodišnje i božićne praznike. Štaviše, reći će vam sve što niste znali o vašoj vezi.

Foto-ilustracija: Spiritfilledpoetry.wordpress.com Foto-ilustracija: Spiritfilledpoetry.wordpress.com

Putovanje

Bez obzira na to da li je reč o vikendu u Parizu ili zimovanje na Divčibarama, znajte da ste u vezi sa pustolovnim duhom, koji smatra da je svako iskustvo bogatije i lepše uz vas. Zato uživajte u njegovom daru, jer je očigledno spreman da planira budućnost s vama.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Muzika

Ako vam daruje CD kompilaciju pažljivo biranih vama najdražih pesama, znajte da vam njegovo srce pripada. Ali, ako vam kupi album nekog tamo levog izvođača uz izgovor da bi možda mogao da vam se dopadne, surova istina je da ga boli uvo za vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nakit

Muškarci poklanjaju nakit kada vezu smatraju ozbiljnom, a istovremeno žele da i vi na taj način počnete da je doživljavate. Međutim, nakit može da znači i da je nešto gadno zgrešio, pa da pokušava da vam se iskupi. Takođe, ovakve dragocenosti se poklanjaju ljubavnicama.


Foto: Foter.com/top10things Foto: Foter.com/top10things

Donji veš

Ovo je vrlo intiman poklon, ali ako pod jelkom nema ništa drugo za vas – onda bi trebalo da se uvredite. On samo jedno hoće od vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Knjiga

Ovde je stvar slična kao sa muzikom. Knjige mogu da budu veoma bezdušan i bezličan poklon, osim ukoliko nije u pitanju zaista neki pisac kojeg biste želeli da čitate.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nešto štrikano

Vuneni džemper, šal, kapa ili rukavice podrazumevaju da je on baš zaljubljen u vas. Želi da vas štiti, da vam ne bude hladno.

Foto-ilustracija: Free-christmas-desktop-wallpapers.blogspot.com Foto-ilustracija: Free-christmas-desktop-wallpapers.blogspot.com

Nešto za kuću

Ako ste dobili lonac, usisivač ili mikser – onda ste sigurno već dugo dugo zajedno, ako ne i venčani, a on vrlo dobro zna šta vam treba. No, i ovo može da bude mač sa dve oštrice, jer predstavlja signal da se među vama lagano gasi strast i odnos postaje rutina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    1. januar 2015 | 13:18

    Pod jelku mi nije stavio nista, ali zato u dzep jeste ;) a ovo ostalo od navedenog dobijam cele godine i bez nekog posebnog povoda. Ne zalim se, samo se hvalim. :D srecna vam Nova godina

  • Bubica

    2. januar 2015 | 19:24

    Stavio je nesto drugo, tamo gde treba... Inace, nama je svaki dan NG i 8.mart i dan ljubavi... Ne treba nam kalendar za ljubav, paznju i poklone...

  • Jaa

    1. januar 2015 | 21:57

    Dragi gde je poklon jel:-):-):-):-******♡♡♡♡♡♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA