Evo kako da vam GRUDI postanu ZA DVA BROJA bujnije! I to za samo DVA minuta (VIDEO)

Jeste li i vi nezadovoljne time što vaše prirodne grudi baš i nisu tako raskošne? Da li se to posebno vidi na vašim fotkama? Ili možda samo želite da barem na jedno veče osetite kako je to imati zanosni dekolte? Onda je ovaj trik kojim se koriste mnoge glumice, pevačice i manekenke, prava stvar za vas!

  • 23

Da se ne lažemo, ako išta predstavlja simbol ženstvenosti i ženske seksualnosti, to su lepe, čvrste i bujne grudi. No, nažalost, priroda nije sve dame na ovom svetu obdarila savršenim dekolteom, a ugradnja silikona je em rizična em skupa. Srećom, ima rešenja!

ISTRULILE JOJ DOJKE POSLE PLASTIČNE OPERACIJE: Lekari upropastili život devojci (VIDEO)

Velike grudi gif, TAMABEPA

Ukoliko želite da u nekoj posebnoj situaciji delujete prsatije i zavodljivije nego ikad, postoji jednostavan trik pomoću kojeg ćete svoje grudi uvećati i nekoliko brojeva više. Svako ko vas vidi, imaće utisak da će vaš dekolte eksplodirati!

Devojke, pijte PIVO i grudi će vam rasti ko LUDE! (GIF)

Sve što vam je potrebno jeste jedna obična majica s V-izrezom, dva brushaltera (jedan za broj manji i jedan za korpu veći od vaše normalne veličine) i par sportskih termo dokolenica. Pogledajte ovaj video tutorijal, koji razotkriva tajnu dekoltea mnogih poznatih dama, i sve će vam biti jasno.

Za SAVRŠENE GRUDI dovoljne su ove četiri kratke vežbe! (VIDEO)

Naravno, morate da budete svesne da će vaš trik kad-tad biti razotkriven, tako da ovu foru koristite ne da biste nekoga nasamarile, već samo da bi se dobro zabavile!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    11. januar 2015 | 15:22

    Kao kesica cipsa.... Velika dok je ne otvoris...kad otvoris, nema nista unutra :D

  • Slikar

    11. januar 2015 | 12:27

    A sada saveeti kako da gurnes carapu u gace da ti bude veci...

  • Žorž

    11. januar 2015 | 10:52

    I kad treba da pomaziš, ćorak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA