Osam kvaliteta koji krase idealnog muškarca

Na pitanje "šta je ono što dame hoće i očekuju od svog partnera" niko još nije pronašao konačan odgovor. Moglo bi se slobodno reći da su sve one iste, makar samo u tome što su toliko različite. No, postoje određene osobine i veštine koje će učiniti da se nađete u rangu ozbiljnih kandidata da osvojite skoro svako nežno žensko srce koje vam duša ište

  • 0

Postanite Supermen

Žene vole da se osećaju zaštićeno. Zato, pronađite više od jednog načina da dokažete da ste spasilac koji će u pomoć uskakati kad god se vaša princeza bude našla u nevolji. One veoma poštuju momke koji u vreme haosa imaju smelosti da iskoče u prvi plan. Ne propustite da iskoristite svaku priliku koja vam se pruža da se dokažete kao neko na koga će uvek moći da se osloni.

Mirišite lepo

Iako se u reklamama za parfeme preteruje sa brojem napucanih cica koje okružuju jednog ne baš privlačnog momka, dame zaista padaju na frajere koji dobro mirišu. Sve što vam je potrebno jeste da provalite koji vam dezodorans najbolje stoji i ne eksperimentišite previše, pogotovo ne kada idete na prvi sudar. Zapamtite da se mirisi prepliću sa hemijom svakog ponaosob, te da nešto što miriše dobro na vašem drugaru na vas može delovati tako da počnete da smrdite kao sam đavo. Pamet u glavu.

Postanite majstor za iznenađenja

One strašno vole kada potpuno neočekivano dobiju nešto na poklon. Ne moraju to biti nikakve skupe stvari, tako da je sasvim dovoljno da čokoladom, buketom cveća, ljubavnom porukicom  ili nekom drugom sitnicom pokažete koliko vam je stalo i da mislite na nju. Važna je pažnja!

Iskrenost je na ceni

Ma šta domaći izborni kandidati radili, znajte da je poštenje uvek najbolja politika. Ukoliko vam se čini da bi ona mogla biti žena vašeg života, izbegavajte svaki vid laganja. Ne brinite se što kada kažete nešto što joj se ne dopada ona podigne zaštitni oklop. Ako imate ikakvih šansi, njeno poverenje ćete osvojiti baš takvi kakvi ste se.

Vežbajte

Niko od vas ne očekuje da imate savršeno izvajane pločice na stomaku ili bicepse debele poput vinskog bureta, ali važno je da sebi ne dozvolite da se zapustite. Devojke vole mladiće koje brinu o svom telu, a da biste uopšte privukli neku, neophodno je makar malo truda.

Pratite modne trendove

Nažalost, ništa više ne odbija jednu damu, od neukusno obučenog muškarca. Dovoljno će biti da prelistate nekoliko magazina i obnovite svoju garderobu na nekom sniženju. Ukoliko smatrate da ste potpuno izgubljen slučaj, konsultujte se sa nekim stilistom. Kad su žene u pitanju, istina je. Odelo čini čoveka.

Obratite pažnju na frizuru

Jedno dobro šišanje može učiniti čuda za vaš izgled. Izvinite se svom lokalnom brici i posetite neki od salona gde će vam stručnjaci napraviti modernu frizuru i uputiti vas u to šta bi trebalo da radite da vaša kosa uvek bude u perfektnom stanju.


Savladajte neku jednostavnu veštinu

Možete je voditi po koncertima, galerijama, pesničkim večerima, skupim restoranima do mile volje. Ukoliko niste sami u stanju da odsvirate makar jednu pesmu, sklepate nekoliko stihova, nacrtate njenu siluetu ili makar skuvate neko jednostavno jelo – loše vam se piše. Sigurno makar za nešto imate talenta i nema razloga da se toga stidite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA