NISTE NI SVESNE ŠTA IH PALI: Najčudnije stvari na koje muškarci padaju!

Drage devojke, bilo da ste u njegovoj košulji, mokre kose, sa naočarima ili oznojene sa treninga, svidećete mu se

  • 25

Većina žena smatra da je najlepša i najprivlačnija kada je besprekorno našminkana i obučena, međutim ono što jednog muškarca može da privuče daleko je od savršenog.

U stvarnosti, muškarce privlače neke stvari kod žena koje su daleko od onoga čemu one teže.

1. KADA JE NESREĐENA

Svaki muškarac voli da kraj sebe ima ženu koja se trudi oko svog izgleda, voli da je posmatra dok popravlja odeću, šminku ili kosu. Međutim, mnogo muškaraca smatra da je seksi kada je žena nesređena, u opuštenom izdanju, jer je na taj način bolje upoznaje.

2. STRIJE

Nema žene koja voli svoje strije, ali zato ima onih muškaraca koji su postali očevi i vole da vide na svojoj ženi taj "mali" podsetnik. Verovali ili ne, ali oni to zaista cene.

Foto-ilustracija: Foter.com / spunkinator Foto-ilustracija: Foter.com / spunkinator

3. NAOČARE

Većina žena teži ka tome da naočare zameni sočivima, ali muškarci se neverovatno "pale" na naočare. Neki su priznali da je to zbog toga što ih onda žena podseća na neku od seksualnih fantazija, dok drugi smatraju da nošenje naočara ženi daje dozu nevinosti i neodoljivosti.

4. KADA NANOSI ŠMINKU

Neki muškarci jednostavno obožavaju da gledaju svoju devojku kada se šminka. Fascinira ih ta preciznost i uvežbanost pokreta, kao i činjenica da svaka devojka ima svoj stil nanošenja šminke.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia


5. PRANJE KOSE

Dok većini žena teško pada pranje kose i sve što s tim dolazi, muškarci koriste tu priliku da uživaju u svojoj devojci i njenoj mokroj kosi. Čak i ako je ta kosa skrivena ispod peškira.

6. KADA VEŽBA

Nije tajna da muškarci vole žene koje vežbaju, ali još više vole da ih vide oznojene i umorne. Dok devojke posle treninga žure da se istuširaju, muški pol uživa u svakom trenutku tog znojavog tela.

Foto: Foter.com / Jason Foto: Foter.com / Jason

7. U NJEGOVOJ MAJICI

Mnogi muškarci smatraju da je najseksi odevni predmet na ženi njegova majica ili košulja.

(Telegraf.rs / Izvor: magazin.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivy

    17. februar 2015 | 03:41

    Ne znam pali li ga ili ne, ali ja obozavam bit u njegovoj kosulji ili majici. Volim njegov miris na sebi, a najdraze mi je kad ispod njegove kosulje/majice nemam apsolutno nista.

  • CrazyGirl

    17. februar 2015 | 00:43

    Meni je moj decko jednom prilikom rekao da mu se najvise dopadam ujutru kad otvorim oci onako kad sam sva u out. :\ a ja se prije toga ubijala od sredjivanja. Pfffff

  • KG.

    17. februar 2015 | 09:16

    Lepo je ujutru kad je žene opuštena mekana i topla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA