Evo kako da i vi OROSITE VAGINU kao Suzana Mančić!

Ako do sada niste čuli za orošavanje vagine, vreme je da saznate sve o tome. Mnoge žene imaju veoma pozitivna iskustva s orošavanjem

  • 9

Orošavanje vagine je jedan interesantan tretman, koji zapravo predstavlja specijalno ispiranje lekovitom mineralnom vodom ili nekim drugim rastvorom za ispiranje.

OROSILA JE: Suzana Mančić "popravila" vaginu!

Rastvora za ispiranje ima raznih, ali treba biti oprezan i dobro se raspitati koji rastvor je najbolji, ako ceo poduhvat želite da izvedete sami kod kuće. Orošavanje vagine je prilično popularno, na društvenim mrežama mogu se pročitati razna iskustva, od toga da je tretman doprineo zdravlju vagine i materice, do toga da je ženama pomogao da ostanu u drugom stanju.

Međutim, neki ginekolozi ne preporučuju da se orošavanje radi prečesto, jer može doći do poremećaja hemijske ravnoteže u vagini.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naime, vagina ima nisku pH vrednost, odnosno, prilično je kisela sredina, što onemogućava razvoj mnogih bakterija i gljivica. Prečesto ispiranje smanjuje kiselost vagine i time narušava vaginalnu floru. Posledica toga može biti gljivična infekcija ili povećan rizik od polno prenosivih bolesti.

Zato se preporučuju profesionalni tretmani orošavanja. Specijalno orošavanje lekovitom mineralnom vodom, radi se u Vrnjačkoj i Mataruškoj banji, a iskustva su uglavnom pozitivna. Žene tvrde da su se pomoću ovih tretmana izlečile od raznih polnih i drugih bolesti, a nekima su ovi tretmani pomogli da ostanu u drugom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo u prolazu...

    24. februar 2015 | 21:30

    "Wien" hahahaha

  • JoB

    27. februar 2015 | 15:33

    Ako je Suza orosila vaginu i ja cu probati da orosim smezuranu papriku da se uverim u orosavanje

  • KG.

    24. februar 2015 | 23:51

    Zato meni svaka liči na breskvu, sočna i malo čupava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA