≫ 

VAGINALNI KUNG FU: Njena može da podigne predmete teške do 4,5 kilograma! (FOTO) (VIDEO)

Inspirativne fotografije na kojima vježba jogu dok vaginom drži predmete Kim Anali objavljuje na svom Instagramu pod hashtagom “stvari koje dižem svojom vaginom”

  • 6

Seksualna terapeutkinja Kim Anami postala je pravi hit na društvenim mrežama jer ima veoma neobičan hobi koji naziva "vaginalni kung fu".

Kakva je vagina sa 20, a kakva sa 30 godina?

Muškarci, ako budete radili ove vežbe, vaš penis će biti ČVRST KAO STENA! (VIDEO)

Naime, ona tegove i mnoge druge predmete podiže podiže svojom - vaginom

Ona stvar prvo veže za jaje od žada, koje zatim stavi u sebe, a do sada je podigla svojom vaginom i kip Oskara, daska za surf, egzotično voće…

Fotografije na kojima vježba jogu dok vaginom drži predmete Kim objavljuje na svom Instagramu pod hashtagom "stvari koje dižem svojom vaginom" (#thingsiliftwithmyvagina).

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

Zadovoljne klijentkinje kojima je Kim davala savete kažu da je razgovor s njom poput čitanja tri priručnika i "50 nijansi sive" odjednom, piše Independent koji je razgovarao i s Kim.


Najteža stvar koju je podigla bila je teška 4,5 kilograma i uvek je u potrazi za stvarima koje bi bile dobar "materijal za dizanje".

Seksualna terapeutkinja kaže da Taoističku seksualnost proučava više od 20 godina i da je oduvek htela i sama da isproba neke metode.

  A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

Kim kaže da je osnovna filozofija ta da se žena poveže sa svojom vaginom i počne da je povezuje sa svojom seksualnom energijom dok istovremeno jača mišiće što je dobro i za unutrašnje organe.

Ipak, najbolje od svega je, kaže Anami, što vežbanjem može da postigne veći užitak i poboljša orgazme sebi i partneru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA