Svi lažu na prvom sastanku! A vi?

Kad upoznate novu osobu, koja predstavlja potencijalnog kandidata za vezu, prirodno je da želite sebe da predstavite u što boljem svetlu. Zato, mnogi posežu za sitnim “belim lažima” kako bi osvojili muškarca ili ženu

  • 14

Dve trećine ljudi laže na prvom sastanku, potvrdila je studija britanskog portala Chillisauce sprovedena na 8000 ljudi. Ipak, oko 44 odsto priznaće sve do trećeg viđanja, ali petina će "objasniti" svoje bele laži samo ako postoji opasnost da ih ulove.

Muškarci najčešće zaobilaze istinu kad je u pitanju novac i govore da zarađuju 20 odsto više nego što zarađuju. Žene ne lažu o finansijama već o starosti. U proseku skinu sebi četiri godine s leđa.

Oba pola podjednako lažu o svojoj karijeri, muškarci su tako najčešće preduzetnici, piloti i bankari, dok se žene pretvaraju da su modeli, profesorke i dizajnerke enterijera.

Ono o čemu muškarci najmanje lažu su mesto u kojem su odrasli i starost, a žene su najiskrenije o bivšim vezama i finansijama, potvrdilo je istraživanje, prenosi portal 24 sata.hr.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Osim laganja na prvom sudaru ženama najviše smetaju previše samopouzdani muškarci, dok se muškarcima ne sviđaju pripadnice nežnijeg pola koje stalno pričaju telefonom. Oni se zapravo plaše da one razgovaraju s bivšim dečkom.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    10. april 2015 | 14:02

    Ne lazem ako imam nameru da ostanem u duzoj vezi. Kako cu posle reci istinu, lagati se ne moze dozivotno? Mozda ne otkrivam sve o sebi, ali to ne znaci da cu pricati neistine.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    10. april 2015 | 13:58

    Muškarci u principu pričaju dok ne dobiju -----Zato je bolja varijanta ajde prvo da se po-----o pa Posle da vidimo ko šta ima da priča. ......

  • The〰Spatula

    10. april 2015 | 16:45

    Ne lazem ni kad moram :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA