Evo kako da pronađete onog pravog

Mnoge devojke skaču iz veze u vezu i nikako da pronađu onog pravog. Ako se i vama to dešava, krajnje je vreme da promenite nešto. Evo i šta

  • 8

Ako razmišljate o tome kako bi bilo dobro da pronađete partnera pored koga ćete moći da se skrasite i izgradite ozbiljnu vezu, a istovremeno niste sigurni da li ćete uspeti u tome, ovo su sjajni saveti za vas.

Hana Fraj je autorka knjige “Matematika ljubavi”, u kojoj se nalaze odgovori na sva moguća pitanja. Evo šta ona kaže o ovoj temi.

Budite drugačiji

Budite ponosni na to što ste drugačiji i iskoristite tu osobinu kao svoju prednost! Ne morate se brinuti jeste li savršeni jer vaše nesavršenosti ne moraju nužno da odbiju potencijalne udvarače. Umesto toga što ste zbog njih nesigurni, iskoristite ih kako biste se izdvojili iz mase i bili primećeni. Istraživanja su pokazala da najveći uspeh u ljubavi imaju osobe koje su ili izrazito atraktivne ili izrazito neatraktivne. Hanah savetuje da pokušate da se izdvojite nečim prepoznatljivim i originalnim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pokrenite se

Želite li da povećate šanse za upoznavanje životnog partnera, pokrenite se! Izlazite s prijateljima, pronađite hobi, bavite se sportom, srodna duša neće vam sama pokucati na vrata (ili hoće, ukoliko ste prava srećnica). Budite ta koja će učiniti prvi korak, a doživite li neuspeh, ne odustajte, upornost se na kraju isplati!

Budite umereni u svađama

Verovali ili ne, važan je način na koji se svađamo u vezi. Parovi koji su uvek imali pozitivan stav i pokušali da pronađu opravdanje za partnera, poput izloženosti stresu, imali su više šanse da dugo ostanu zajedno, u odnosu na one koji su odmah napadali, vređali i osuđivali partnera.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    26. april 2015 | 23:35

    Evo vracam se,jaci nego ikad ;)

  • ona

    26. april 2015 | 07:44

    Ma verujemo ti, nisi ti U-je,a ni ovaj sto te provocira!Pusti ljude, paranoja !Super, uzivaj, samo pazi desanku, nemoj da preteras, treba ti ruka da kucas kom,sta bi mi bez tebe ovde :-) Mali....

  • °Zemunka°

    26. april 2015 | 00:06

    Koje ste godište vas dvojica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA