Moj dečko ima 58 godina i ne želi da imamo seks! Šta da radim?

Da za ljubav nikad nije kasno, dokaz je ispovest ove žene koja je u zrelom dobu pronašla čoveka svog života. Međutim, ona sada ima ogroman problem...

  • 18

Koliko je tanka linija između romantične ljubavi i snažnog prijateljstva pokazuje ispovest ove neimenovane dame koja je poslala pismo ekspertu za muško-ženske odnose Roanu Pelingu.

Probali su da žive mesec dana BEZ SEKSA! Evo šta su naučili

BRAČNA SUŠA: Znate li koliko često udate žene imaju seks?

PITANJE:

Moj muškarac je maltene savršen. Moje je godište, tako da oboje imamo 58 godina, zgodan je, fin i veoma zanimljiv kao osoba. Međutim, ni nakon osam meseci veze, mi još uvek nismo imali seks.

Držimo se za ruke, ljubimo, govori mi da sam njegova devojka, ali ja sad počinjem da se brinem da nije to što postoji među nama ipak samo drugarstvo. Pokušala sam da porazgovaram s njim o tome, ali on mi odvrati tvrdnjom da ne želi da žuri sa tim stvarima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ODGOVOR:

U čemu je razlika između muškarca koji vam je dobar ortak i onog ko vam je dečko? Većini žena su potrebni očigledni znaci da su nekom momku privlačne.

Kakva je romantična prošlost vašeg muškarca? Da se možda nije gadno opekao u prethodnim vezama? Negde se podrazumeva da bi pripadnici jačeg pola trebalo da imaju neutaživ libido, ali oni su ustvari podjednako osetljivi na ljubavna razočaranja.


Foto-ilustracija: Revita.bg Foto-ilustracija: Revita.bg

PREPORODIO SE: Pio je ovaj napitak i erekcije su mu jače nego ikad! (RECEPT)

Isto tako, trebalo bi da imate na umu da mnogi muškarci koji su prevalili pedesetu mogu da imaju problema sa erektilnom disfunkcijom, ali da ih je sramota da o tome otvoreno pričaju. Oni će radije patiti u samoći ili sebi dozvoliti rizik od nesporazuma nego da budu iskreni sa svojim partnerkama.

Takođe, postoji šansa da on spada u onu grupu sredovečnih osoba koje su naprosto odustale od seksa. Ma koliko vam to zvučalo čudno, neki ljudi u jednoj tački svog života shvate da im u ljubavi mnogo više prijaju šetnje, zagrljaji i kvalitetni razgovori.

Foto-ilustracija: Foter/SalFalko Foto-ilustracija: Foter/SalFalko

Vi ćete morati da isterate na čistac njegove razloge zašto vaša veza nije krunisana aktivnostima u spavaćoj sobi. Ali, pre toga bi trebalo dobro da promislite da li možete da se nosite s tim ukoliko seks za njega ne postoji kao opcija. Da li ćete moći da živite bez vođenja ljubavi i da se zadovoljite time što vas on obožava i divi vam se?

Da li ste spremni za to da ga, u slučaju da ima problem sa potencijom, držite za ruku dok bude pričao sa urologom, lekarom opšte prakse, a po potrebi i psihologom?

Foto-ilustracija: Foter/SalFalko Foto-ilustracija: Foter/SalFalko

U krajnjem slučaju, možda ćete vi biti srećniji ako nađete drugog, strastvenijeg muškarca s kojim ćete biti u vezi, a ovog čoveka zadržite u svom životu kao velikog prijatelja.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA