DA LI STE LAKOG MORALA? Rešite ovaj test i saznajte!

Grupa američkih naučnika radila je istraživanje o porsečnom broju partnera mladih generacija. Koristili su podatke prikupljene između 2004. i 2014. godine što je obuhvatalo više od 13.000 ispitanika

  • 2

Sigurno svako od vas ponekad razmišlja o broju partnera sa kojim je imao seks. Da li je to normalno, da li ste preterali sa seks avanuturama ili ste bili previše čedni. Ovaj test računa sa koliko njih ste spavali. 

Da li je seks STVARNO bolji kad smo zaljubljeni? Evo odgovora

Grupa američkih naučnika radila je istraživanje o porsečnom broju partnera mladih generacija. Koristili su podatke prikupljene između 2004. i 2014. godine što je obuhvatalo više od 13.000 ispitanika.

Prema podacima muškarci prijavljuju veći broj žena sa kojima su spavali. Zaključak je da se istraživanje o broju seksualnih partnera moraju uzimati sa rezervom. Ispitanici uglavnom lažu, ili se čak i ne sećaju pravog broja partnera, pa odgovori često budu nasumični. 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Takođe kada ljude pitate sa koliko partnera si bio, oni će različito odgovarati. Neki će tu uvrstiti i partnere sa kojima nisu spavali, a neki neće u partnere ubrajati seks na jednu noć, ili kratkotrajne avanture. 

Elem, ukoliko baš želite da kalkulatorom izračunate sa koliko ste partnera spavali to možete učiniti OVDE.

(Telegraf.rs/ Izvor: slate.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA