Evo kad mi je prvi put rekao: “Volim te!”

Koliko je muškarcima ponekad teško da prevale te dve magične reči preko usana, pa da ženi s kojom su izjave ljubav, dokaz su neobične ispovesti ovih 14 dama koje su konačno dočekale taj trenutak

  • 1

Prvi put reći partneru "Volim te" trenutak je za koji se ljudi u mislima uglavnom dugo pripremaju, a kad sakupe hrabrost da konačno izjave ljubav, ne biraju ni vreme ni mesto. Na koje načine su im partneri prvi put rekli da ih vole ispričalo je 14 žena.

Zašto on nikako da kaže "volim te"?

VOLI ME, NE VOLI ME: Evo kako da provalite da li mu se STVARNO sviđate!

Situacija je bilo vrlo simpatičnih, romantičnih, smešnih ... Svoja iskustva podelile su sa svima preko mobilne aplikacije Whisper. Evo kako je to izgledalo kod njih:

Ležali smo u krevetu, spremni za spavanje, a on me privukao i šapnuo mi u uvo da me voli.

On se upravo vratio sa razmeštaja od godinu dana i toliko je to brzo želeo izgovoriti da se sav zapetljao.

volim te

Tokom napada panike pokušao je da me smiri uveravajući me koliko mu je stalo do mene i koliko me voli. Kad je to izgovorio, smirila sam se.


Živimo daleko i te noći me je zamolilo da ostanem kod njega da spavam, ali ja nisam htela. Rekao je da će mi reći nešto divno, ako mu obećam da neću da odem kući. Obećala sam i rekao je "Volim te".

Bili smo usred žestoke svađe, a njemu je izletelo "Volim te". Tada je izletelo i meni.

bas te volim

Rekao je to na nemačkom kad je bio uveren da spavam.

Posetio me je na poslu, povukao sa strane, zagrlio, poljubio i rekao "Volim te". Zatim se okrenuo i otišao.

Gledao me je i smeškao se, a kad sam ga pitala zašto se smeje, rekao je "Gledam te i razmišljam koliko te volim".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Četiri godine bili smo prijatelji i stalno razgovarali, ali odjednom je on prestao sa druženjem nekoliko meseci, bez razloga. Jednog dana pojavio se na mojim vratima niotkud i rekao da je u mene zaljubljen već godinama.

Grlili smo se usred noći i pričali o životu. Započela sam rečenicu želeći da mu kažem da ga volim, ali nisam mogla. On je na to rekao "Znam, i ja tebe volim".

Sedeli smo na kauču i grlili se, ali on je sve vreme bio nekako nervozan. Odjednom je podigao ruke u vazduh i rekao "Iznenađenje! Volim te!".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Probudio me je usred noći i rekao da mora nešto da mi kaže, ali da ga je strah. Srce mi je lupalo kao ludo, jer sam znala šta će reći. I, rekao je.

Nešto smo se u šali prepirali, a on je odjednom istim tonom glasa rekao "Iznerviran sam samo zato što te volim". Nije mi odmah do mozga došlo šta je izgovorio i nastavila sam da brbljam. Kad sam shvatila, umalo što nisam pala u nesvest.

Bio je u baru s prijateljima. U jednom trenutku me je nazvao i izustio da on više ne može ni jedan dan da živi bez mene. Rekao mi je da sam njegova kraljica koju mnogo voli.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    3. avgust 2015 | 17:24

    Lepo,raznezila sam se!Meni suprug kaze da me voli nekoliko puta dnevno i uvek me poljubi kad prodje pored mene!Ja stvarno verujem u ljubav za ceo zivot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA