Svršavam 500 puta na dan! Ispovest ove žene je zaista potresna (VIDEO)

Da li biste voleli da doživite 180 orgazama za dva sata? Možda vam se to čini primamljivim, ali u stvari je pravi pakao. Evo i zašto

  • 6

Žene koje pate od vrlo retkog poremećaja seksualnosti, uzbuđuju banalne svakodnevne stvari u tolikoj meri da doživljavaju orgazme bilo gde i bilo kad, a ne mogu da utiču na to.

NEKE MOGU DA GA DOŽIVE SAMO TOKOM PREDIGRE: Još činjenica o ženskom orgazmu koje niste znali

Iako bi neki pomislili da je takav poremećaj dar s neba, žene koje ga imaju ne bi se složile s tim. Jedna od njih je Kara Anaja (32) iz Amerike koja bi dala sve na svetu da nema takve orgazme. Sve je, kaže, počelo naglo pre četiri godine u prodavnici. Uhvatila ju je panika jer nije znala šta joj se dešava. Od tada ne prođe dan da nema orgazama.

Orgazam može da je uhvati bilo gde jer ona nema nikakvu kontrolu. To joj se događa u prodavnici, na ulici, u restoranu, u automobilu dok vozi, pred jedanaestogodišnjim sinom... I tako već nekoliko godina. Bude je i noću pa je često neispavana.

Printskrin: YouTube/Barcroft TV Printskrin: YouTube/Barcroft TV

- Priznajem, umorna sam već od toga i nikome to ne bih poželela. Sledeći orgazam može da me zadesi za sekund, minut, nakon nekoliko sati, nikad ne znam kad. Jednom sam izbrojala 180 orgazma za dva sata. Neprijatno mi je kad idem po decu u školu, iako mi se čini da ostali to ne vide, ali ja znam, a oko mene su deca. Nadam se da ću jednog dana biti izlečena od toga - priča Kara.

Ni njenom suprugu Toniju nije lako zbog toga. Kaže da je u početku, kada su joj dijagnostikovali poremećaj, mislio da je to nemoguće. Priznaje kako nije imao razumevanja i bio je uveren da nije normalna. Istog mišljenja su i dalje njeni roditelji i još neki bliski ljudi. Ona, pak, izbegava da izlazi, da traži posao... Puno vremena provodi kod kuće i neretko je hvata depresija.

Pogledajte u kratkom videu kako to izgleda:

Lekari su joj dijagnostikovali redak poremećaj - konstantno genitalno uzbuđenje. Nju uzbudi sve i svašta, odnosno svakodnevni banalni podsticaji koji nas okružuju, na primer, mirisi, ono što vidi, dodirne. Leka nema, a lekari ne znaju zašto se ovaj poremećaj pojavljuje.


Žene koje pate od ovog poremećaja sklone su depresiji jer ne mogu normalno da žive, a neki ljudi smatraju ih nastranima. Neke ne mogu izdržati pritisak. Jedna od njih bila je i Grečen Molanen (39) sa Floride. Ona se ubila pre tri godine jer je imala po 50-ak orgazama u nizu. S tim poremećajem živela je više od 15 godina. Imala je i probleme u vezi jer su polne odnose imali svega nekoliko puta godišnje. Svaki put nakon seksa prolazila je agoniju.

Za razliku od Kare, Grečen je osećala ogromno, nekontrolisano seksualno uzbuđenje, ali, da bi joj bilo lakše, morala je da masturbira. Znala je sate i sate da provodi masturbirajući, zbog čega je izostajala sa posla. U intervjuu pre smrti rekla je da se boji da će umreti od toga, da više ne može, da je iscrpljena.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA