OSTAVIO JU JE MUŽ I VIŠE NIJE ŽELELA SEKS: A onda je počela da pije magareće mleko...

Očajna žena pokušala je sa svim mogućim afrodizijacima kako bi ponovo osetila želju za seksom, a kada se pomirila sa činjenicom da je trajno izgubila svoj libido, "otkrila" je čudesni napitak

  • 3

Magareće mleko koje se smatra suvim zlatom u naradnoj medicini može da reši mnoge zdravstvene probleme, a mnogi su u prošlosti za njim posezali i u želji da poboljšaju svoje seksualne mogućnosti.

NAJSKUPLJI SIR NA SVETU JE SRPSKI: Pravi se od magarećeg mleka i košta 1.000 evra! (FOTO)

Reč je o eliksiru mladosti i afrodizijaku koje je po sastavu najsličnije majčinom mleku - sadrži 60 puta više vitamina C od kravljeg melka, ima vitamine A, D i E, bogat je izvor kalcijuma i fosfora, a sadrži i imunoglobulin, protein koji ojačava imuni sistem što ga čini nezamenjivim u prevenciji opakih bolesti.

Šta od toga podstiče ljude na seks, nije poznato, ali ga zbog seksualne moći hvale i žene i muškarci. Damir Štulina, vlasnik magareće farme od 85 grla blizu Zadra kod koga mnogi ljudi dolaze po ovaj lek, kaže da nije Kleopatra bez razloga svuda sa sobom vodila 500 magarica. On napominje da njemu žena brani da ga pije, iako ga proizvodi, jer već imaju petoro dece. Litar ovog lekovitog napitka i afrodizijaka košta čak i do 70 evra!

Foto: win7wallpapers.com Foto: win7wallpapers.com

Iako zbog svoje cene nije svima dostupno, jednoj ženi iz Zadra je samo decilitar ove slatke bele tečnosti promenio život.

- Odmah nakon rođenja deteta muž me je ostavio. Bila sam premorena i seks mi nije bio ni na kraj pameti, tim više što sam doživela emotivni lom. Jedva sam čekala da se naspavam, a od silnog umora nisam imala želju ni za samozadovoljavanjem. U početku me to nije zabrinjavalo jer mi je bilo lakše bez seksa, ali kada sam shvatila da je prošlo godinu dana a da nisam pomislila na seks, uplašila sam se - priča ova žena.

- Imala sam 35 godina i nisam želela da postanem aseksualna ličnost, ali osećala sam da nemam volje ni motiva da to promenim, a nisam imala ni ljubavnika koji bi mi u tome pomogao. Tada sam se obratila prijateljima za pomoć - govori ova Zadranka.


Foto-ilustracija: Foter/robertvitulano Foto-ilustracija: Foter/robertvitulano

Prijatelji su joj savetovali da ponovo počne da izlazi, što joj je isprva teško padalo, a usput su je "snabdevali" svim mogućim afrodizijacima.

- Donosili su mi domaće kupinovo vino, kupovali najbolje školjke u ribarnici i najskuplje crne čokolade sa organskim kakaoom, okupljali smo se svakog vikenda na večerama na kojima su spremali jela začinjena šafranom, čilijem i karijem, brali smo pinjole u ​​borovim šumama... Ali sve to je bilo uzalud. Drugarice su pokušavale i sa duhovitim priručnicima o seksu, ali ja bih krenula da čitam i odustala posle par stranica. Vrhunac je bio to što su mi "uskakale" da mi čuvaju dete, kako bih ja izašla i opustila se i, iako su takvi izlasci i odmori počeli da mi prijaju, seks mi je i dalje bio krajnje neprivlačan.

Foto-ilustracija: Foter/ON EYES PHOTOGRAPHY Foto-ilustracija: Foter/ON EYES PHOTOGRAPHY

Čak je išla i kod ginekologa radi eventualne manifestacije frigidnosti, ali joj je on rekao da nema nikakvih fizičkih problema već da ceo problem dolazi iz njene glave, a da on za psihu nije zadužen.

- Već sam se bila pomirila sa tim da je moj libido "umro" kada me drugarica zamolila da odemo na farmu magaraca gde je trebalo da nabavimo magareće mleko za njnu ćerku koja je obolela od velikog kašlja. Ona je detetu kupila litar, a pošto nam je čovek koji tamo radi objasnio da je ovaj "melem", između ostalog, i snažan afrodiozijak, uzela sam za sebe decilitar, čisto da probam. Nisam želela da kupim više jer je bilo veoma skupo, a već sam izgubila svaku nadu da nešto može da pomogne. Ali, na moje potpuno zaprepašćenje, upalilo je i to odmah. Imala sam utisak da mi se preko noći vratila želja za seksom i na pameti bilo samo jedno - da upoznam nekog muškarca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ubrzo sam našla dečka i to sedam godina mlađeg od mene koji je, kako mi je kasnije priznao, zaluđen mladim majkama i starijim partnerkama i seks nam je bio super. On mi je vratio samopouzdanje jer mi je svakodnevno pokazivao koliko me želi. Uz njega sam počela da proučavam i istočnjačke filozofije vođenja ljubavi, a otkrila sam i fenomen tantričkog seksa koji ženama mnogo više leži. Danas sam srećna žena, a bila sam na ivici da izgubim možda najlepši deo sebe - kaže ova mlada majka iz Zadra.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA