Ako uradite ovih 6 stvari, večeras će biti seksa

Seks je jedna od najvažnijih ljudskih potreba, ali često ga nesvesno zapostavljamo. Evo šta treba da radite da biste imali redovan seks

  • 8

Ako ste na kraju dana toliko umorni da jedino o čemu možete da mislite je krevet, niste jedini. Naše telo ne žudi za seksom baš svake večeri - posebno nakon 12 sati provedenih na poslu. No, postoje sitne stvari koje možete da uradite već od trenutka kad se probudite. S njima počnite dan i tako pojačajte energiju i seksualni nagon.

Ako je vaš muškarac ovakav, prevariće vas 100%

Imate nekoliko minuta viška tokom jutarnjeg tuširanja? Iskoristite ih za masturbaciju.

- Što više orgazama žena ima tokom dana, snažnija joj je i želja za seksom generalno - kaže Lori Buklej, seks-ekspert.

Tokom dana pošaljite nekoliko seksi poruka. Pišite ono o čemu maštate da biste želeli da radite jedno drugom ili ga podsetite na neki odličan seks koji vam se oboma urezao u pamćenje.

Idite u teretanu ili na trčanje jer će se tokom vežbanja osloboditi endorfini, takozvani hormoni sreće. Oni će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete znojavi, nema ničeg boljeg od zajedničkog tuširanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ništa nije manje uzbudljivo od lošeg zadaha i mirisa tela. Zbog toga je pametno njegovati telo i paziti na ishranu. Lagani proteini i vegetarijanska jela su najbolji izbor. A, ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa pre gozbe. Prijaće za apetit.


Nema potrebe da se oblačite u korsete i odeću koja vas stiska i koju je teško skinuti. Obucite nešto lagano i nežno, u čemu ćete se osećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osetiti.

Najbitnije je da znate da je uzbuđenje snažnije ako smo mentalno prisutni, što zna da bude problem ako vam je soba neuredna ili vas muče propušteni mejlovi. Pre seksa obavite sve što treba, a ako u tome i ne uspete, isključite obaveze iz glave i prepustite se uživanju. Ako vam ni to ne polazi za rukom, pokušajte da se opustite muzikom, meditirajte. Vremenom ćete u tome i uspeti ako budete uporni.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / VL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alicia

    18. oktobar 2015 | 02:06

    Jao po anket ispade da ljudi stvarno besposlicare kad stizu svaki dan da imaju sex...tri do pet puta nedeljno je i vise nego normalno

  • Mala

    18. oktobar 2015 | 00:01

    Nema nista od sexa,moj dragi radi trecu smenu.

  • Мрвица

    18. oktobar 2015 | 14:51

    A jbg,suprug i ja smo razlicite smene...dok on dodje kuci,ja spavam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA