Da li je i vama krivo što ovo niste uradili pre braka?

Kad su seksualna iskustva u pitanju, muškarci i žene razmišljaju malkice drugačije. A evo za kojim stvarima koje jesu ili nisu uradili, kasnije žale u životu

  • 25

Nedavno sprovedena istraživanja pokazala su da većina oženjenih muškaraca najčešće žali što nisu nisu imali seks s što više različitih partnerki, dok su imali priliku.

MRAČNE SEKS-ISPOVESTI: Kajem se što sam spavao s bivšom devojkom svog druga!

Za razliku od njih, udate žene se uglavnom kaju što su završile u krevetu s previše pogrešnih momaka.

Na vrhu liste razloga za kajanje kod žena je svakako to što su nevinost izgubile s pogrešnim dečkom, ali i preljuba, ako je do nje došlo.

Pripadnike jačeg pola muči činjenica što nekada nisu imali dovoljno hrabrosti da priđu ženi kojoj su želeli i što nisu proživeli više pustolovina pre nego što su se skrasili.

Seks za jednu noć u negativnom smislu snažnije utiče na žene nego na muškarce, a kako tvrde psiholozi, razlog za to je evolutivne prirode.

Navodno, muškarci su predodređeni da teže tome da ostavljaju svoje gene na sve strane, za šta se im šansa povećava s većim brojem partnerki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    12. oktobar 2015 | 15:49

    Uvek mozemo naci razlog za kajanje, ili sto jesmo, ili za nesto sto nismo uradili.Ko shvati da je zivot sadasnji trenutak, i da zivi sada, srecan je covek ! Ako se stalno vracamo u proslost, ne gine nam depresija, ako cesto rszmisljamo o buducnosti, ne gine nam anksioznost. Srecno , u sadasnjem trenutku !

  • Necu da kazem,ko sam.........

    12. oktobar 2015 | 16:12

    Ne verujem kakvi su procenti ankete!!!!kako neko moze da zali za iskustvo pre braka...zar je moguce????nema logike,po meni je to plus...ja zalim jel sam imala malo partnera pre,po nekem mom misljenju...zao mi sto se nisam vise zezala....

  • ona

    13. oktobar 2015 | 08:07

    Ponekada oprosteno. :-) Vracam se i ja, ali samo da bih evocirala uspomene! Davno sam naucila da oprostim, pre svega sebi, a onda i drugima.Spokoj i mir u dusi, su po meni istinska sreca ! Hvala i terapeutu, drago mi je, da takav strucnjak, pohvali moj komentar !:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA