MRAČNE SEKS-ISPOVESTI: Kajem se što sam spavao s bivšom devojkom svog druga!

Možda ste mislili da se muškarci ne kaju mnogo posle seksa, ali ove ispovesti pokazuju nešto drugačije. Možda su u pitanju samo otpadnici od muškog roda ili se muškarci samo prave da nisu toliko osetljivi

  • 13

Iako je uvreženo mišljenje da muškarci najviše žale što nisu imali seks s određenom ženom, čini se da je istina drugačija. Ni pripadnici jačeg pola nisu imuni na ljubavne greške.

Žao mi je što sam spavao sa udatom prijateljicom

Imao sam dobru prijateljicu s kojom sam se spetljao nakon što se ona udala. To mi se obilo o glavu i sada više ne pričamo. I ona i ja nastavili smo dalje, ali da mogu vratio bih vreme samo da ne ponovim ovu grešku. Umešao sam se u tuđe zavete i izgubio prijateljicu.

Spavao sam s drugaricom posle njenog raskida

Iako je bila njena zamisao, spavati s drugaricom nakon što je prekinula vezu bila je najveća greška. Ona se brzo pomirila s partnerom, a stvari između nas postale su i više nego čudne.

Žao mi je što sam nevinost izgubio pre braka

Najviše mi je žao što sam nevinost izgubio pre braka. Time sam ljudima dao deo sebe iako sam znao da s njima ne mislim ništa ozbiljno. Na putu sam izgubio delić sebe - dodao je čitalac.

Žalim što sam spavao s bivšom devojkom svog druga

Spavao sam s bivšom devojkom svog dobrog druga, a ona mu je to na kraju i priznala. Naše prijateljstvo se tada raspalo i ne mogu to da prežalim.


Žao mi je što sam seks shvatao preozbiljno

Najviše žalim što sam seks shvatao previše ozbiljno. Ponekad je to samo zanimljivo i smešno iskustvo i treba se naučiti smejati tome. Kad se sad setim toga, žao mi je što sam stvarao sebi takav pritisak.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunka

    4. decembar 2014 | 21:14

    Nisam spavala sa bivšom devojkom svog druga, i nije mi žao. :-D

  • Komsija

    5. decembar 2014 | 10:38

    Da mi je da vidim tog kome je zao sto je nevinost izgubio pre braka...

  • PN

    5. decembar 2014 | 13:55

    Pišete kao da muskarci nisu ljudi, već životinje bez osećanja. Naravno da za nečim žale....odlika svakog čoveka. Nebitan je pol!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA