Seks-poze u kojima će uživati svaka žena!

Ako primenite ove seks-poze i ostale instrukcije na pravi način, moći ćete da zadovoljite svaku ženu, bez obzira na veličinu penisa

  • 10

Desetine stručnjaka potvrdili su ono što od pamtiveka tvrde milioni žena - da bi dostigle orgazam, ženama je neophodna stimulacija klitorisa. Ne poželjna, nego NEOPHODNA!

Seks-poze koje produžavaju zadovoljstvo

Seks-poze u kojima žene mogu da svrše su one u kojima dolazi do stimulacije klitorisa ili im omogućuju da ga stimulišu same. Ovih osam poza omogućuju upravo to.

Jastuk ispod guze

Ko bi rekao da je moguće napraviti revoluciju najobičnije misionarke tako što ćete ispod njene guze staviti jastuk? Na taj način podiže se čitava donja polovina njenog tela što omogućava dublju penetraciju. Da bi penetracija bila još dublja, žena bi trebalo da vas obgrli nogama, a tako će moći i da stimuliše klitoris.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stolica na rasklapanje

Ovo je još jedna varijacija misionarske poze. Žena leži na leđima a noge su joj na partnerovim ramenima. U toj pozi žena oseća da se čitavo njeno telo savija poput rasklopljene stolice.

Fleksibilnije žene mogu da izvedu i varijaciju ove poze tako što će rukama maksimalno privući raširene noge ka sebi. Ovo je poza koja omogućava najdublju penetraciju. Vaša devojka će misliti da ste bili na produžavanju penisa.

Seksi zagrljaj

Šta žene vole više od emocija? Orgazme. A ova poza pružiće joj i jedno i drugo. Zamislite idealan položaj za maženje – ona je mala kašika, a vi velika. Uđite u nju otpozadi. Nećete imati baš mnogo prostora za pomeranje, ali u tome i nije poenta. Trljanje o zid vagine će sve vreme stimulisati njenu G-tačku, a to će je načisto izludeti. Pošto su vam ruke slobodne, upotrebite ih da joj stimulišete klitoris.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kaubojka

U ovoj pozi ona ima potpunu kontrolu nad tempom, dubinom i smerom penetracije, a samim tim i njeno uživanje je veće.

Žena treba da sedne na muškarca, a onda da se nasloni na njega gornjim delom tela i pomera se gore-dole, u čemu joj on pomaže rukama. Tako je omogućena i dublja penetracija i stimulacija klitorisa.

Obrnuta kaubojka

Kaubojka je odlična, a obrnuta verzija ove poze je fantastična.

Muškarac leži na leđima sa ispruženim nogama, a žena seda na njega tako da joj on gleda u leđa. U ovoj pozi ćete stalno stimulisati njenu G-tačku, a njoj su ruke slobodne da stimuliše klitoris.

Dvostruki crv

Žena leži na stomaku, a muškarac preko nje i penetrira otpozadi. Ako ona malo izdigne guzu to će omogućiti dublju penetraciju, a za najbolji efekat, stavite jastuk ispod njenih kukova.

Stojećki

Žena leži na leđima tako što joj je guza na ivici kreveta ili stola, a noge raširene. Muškarac stoji i pridržava je rukama.

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Opkoračenje

Kod ovog položaja je najbolje to što ne morate mnogo da se trudite. Takođe je i vrlo prisan, a svi znaju koliko devojke vole prisnost.

Muškarac treba da sedne, a žena ga opkorači gledajući ga licem u lice. Umesto da skakuće gore-dole, jednostavno treba da se omota nogama oko njega i naginje se unazad kako bi njegov penis pritiskao njenu G-tačku. To će ujedno olakšati i pristup klitorisu.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. oktobar 2015 | 15:35

    Prvo, operite ruke. Zatim lezite na krevet i podignite noge kao da ste kod ginekologa. Stavite lubrikant na svoj srednji prst i gurnite ga u vaginu sa dlanom okrenutim na gore. Vaša G tačka nalazi se na gornjem zidu vagine na pola puta između vaginalnog otvora i cerviksa (donji kraj materice). Znaćete da ste na pravom mestu po osećaju - ovo mesto je malo grublje, skoro kao površina oraha. Koristite pomoć Ne možete da dosegnete tako daleko uz pomoć prstiju? Koristite vibrator! Kada osetite da ste pronašle G tačku, nežno trljajte igračku napred-nazad preko ove regije. Osećaj je neverovatan! Neka vam parner pomogne Lezite u isti položaj kao kada se samozadovoljavate i poduprite se velikom količinom jastuka. Neka vaš momak srednjim prstom, koji će blago zaviti ka sebi uđe u vas. Usput može da stimuliše vaš klitoris svojim palcem kao dodatak ovom zadovoljstvu. Iskoristite „mane“ Svaki penis je drugačiji, ali većina momaka ima blagu krivinu kada su u erekciji. Iskoristite prednost nesavršenosti te neka baš ova krivina pokuša da pogodi vašu G tačku. Bez obzira u kom smeru krivina ide, poenta je da baš taj ugao udara u vašu G tačku. Poza leptira Ukoliko je njegov penis potpuno prav u erekciji, onda neka pokuša da udari vašu G tačku pomoću poze leptira. Evo kako to može uraditi: Lezite na površinu stola, zatim podignite svoje noge i odmarajte ih na njegovim ramenima. Nakrivite svoje udove na gore tako da vaša leđa formiraju pravu liniju k njemu. Neka postavi svoje ruke ispod vaših kukova kako bi mogao da vas drži blizu sebe dok prodire u vas. Pokušajte stajaći Doggie Style Ova pozicija postavlja njegov penis u pravu liniju sa vašom G tačkom. Stanite ispred zida ili još bolje ogledala, leđima okrenuta ka svom momku. Neka polako ulazi u vas otpozadi. Možete eksperimentisati sa uglovima kako biste saznali koji je najbolji za pogađanje G tačke. Izdignite svoju karlicu Volite misionarsku pozu? Postavite nekoliko jastuka ispod svoje guze jer će u ovom položaju vaš partner veoma lako naciljati G tačku. Veliko O Sada se postavlja pitanje kako da znate da li ste doživele običan orgazam ili orgazam G tačke? Imaćete osećaj kao da vam se piški (na dobar način), a rezultiraće jačim vlaženjem. 

  • sećam se

    18. oktobar 2015 | 20:39

    More sve bih ja to na detektor,pa da vidimo ko laže!

  • Mrki

    18. oktobar 2015 | 15:49

    A komarac desni list zategnut?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA