Golotinja je ključ za uspeh svake veze!

Postoje ljudi koji čak ni tokom najvatrenijeg seksa ne vole da ih partner ili partnerka gledaju, a kamoli da se šetkaju golišavi po kući. Međutim, nisu ni svesni koliko je nagost važan faktor za ljubav

  • 1

Iako stiže zima i noći su sve hladnije, pa svi iz ormara izvlačimo svoje najdeblje pidžame, trebalo bi da znamo da previše odeće u krevetu zapravo nije dobro za nas. Barem kad je romantika u pitanju.

Ako večeras hoćete seks, evo u čemu bi trebalo da odete u krevet!

Koliko imate godina? Evo kad je najbolje vreme da imate SEKS!

Najnovije istraživanje otkrilo je da je tajna uspešnih veza vrlo jednostavna, a tiče se toga kako se ponašate u krevetu.

I ne, ovoga puta nije reč o seksu, već upravo o tome šta nosite na sebi kad krenete na spavanje.

Rezultati su pokazali da je 57 odsto parova koji spavaju bez ijedne jedine krpice na sebi, daleko srećnije i zadovoljnije vezom ili brakom od onih koji nose pidžame, spavaćice, pa čak i seksi veš.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    20. oktobar 2015 | 12:09

    Tja,sve je OK dok ti se žena šeta gola po kući, al kad to počne da radi i tašta, piši kući propalo. Eno vam živog Erosa Ramacotija.Javno je rekao da mu je zbog toga i pukao prvi brak s onom švajcarskom manekenkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA