NE MOGU VIŠE! NISAM DOVOLJNO DOBRA ZA TEBE... Pismo ove devojke je dokaz koliko LJUBAV BOLI!

"Zbog svih lepih trenutaka koje provedemo zajedno ignorišem bol koju mi nanosiš i posvećujem ti sve svoje slobodno vreme"

  • 8

Kada je reč o ljubavi, tu niko nije ravnodušan. Jedina razlika je u tome što ima onih koji žele da imaju ozbiljne i normalne veze, ali i onih koji ne žele da se vezuju ili smire.

Međutim, šta se događa kada upoznate neku osobu, s kojom uđete u neku priču, zavolite, ali i sami znate da vam ona doslovno ne pripada?

Jedna devojka je uputila otvoreno pismo mladiću s kojim je bila godinu i po dana u nekoj vrsti veze, i u njemu opisala sve teškoće kroz koje je prolazila pored njega.

Njeno pismo vam prenosimo u celini:

"Onom koji me je pustio da odem.

Razumem, konačno mi je sve jasno. Stvari su se odlično razvijale i naše prijateljstvo je raslo. Stalno smo se družili, hemija među nama je bila odlična i seks je bio izvrstan.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Probali smo da pričamo o potencijalnoj zajedničkoj budućnosti, ali si ti rekao kako ne želiš da ulaziš u vezu. Ali, to je bilo pre godinu dana, a mi smo i dalje u istom začaranom krugu.

To je u redu, poštujem to što kažeš da ne tražiš romantičnu vezu. Vidim da si okružen s velikim brojem žena čime mi pokazuješ kako nas dvoje nismo ništa, kako nas dvoje ne postojimo kao par.

S druge strane, stalno se družimo, stalno me zoveš i svako malo završimo zajedno, a time mi daješ lažnu nadu.


To me boli više nego što možeš da zamisliš, jer znam da izgledaš dobro i da možeš da imaš svaku koju poželiš. Ja se nikada ne bih mogla takmičiti s tim prelepim devojkama.

Zbog svih lepih trenutaka koje provedemo zajedno ignorišem bol koju mi nanosiš i posvećujem ti sve svoje slobodno vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Razumem tvoju potrebu da zavodiš druge žene i znam da želiš da živiš bezbrižno, ali ono što ja zaista želim je da budeš moj i da me voliš.

Ne želim da od zajedničkih prijatelja slušam o tvojim avanturama po noćnim klubovima, već želim da ukradem tvoju slobodu i da te vežem za sebe.

Znam da je to recept za katastrofu jer naš čudan odnos traje već godinu i po dana. Koji je naš status? Ne mogu te nazvati dečkom, ni prijateljem ni aferom, ali mogu ti reći da je vreme da krenem napred.

Možda sam tu odluku trebala da donesem pre godinu dana, ali ako ne možeš da odreš na čemu si s nekim, napravi sebi uslugu i izađi iz tog odnosa.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Želim ti svu sreću i uspeh u svemu što budeš radio. Super si osoba, zabavan si i znam da nemaš loše namere. Iz našeg odnosa, koji mi je doneo mnogo tuge, puno sam naučila.

Zbog tebe znam šta želim i znam kako želim da se taj neko ponaša prema meni.

Ako su ove moje reči poslednje koje ćemo razmeniti, želim da znaš da sam uvek cenila tvoje društvo, tvoje mane i dane koje smo proveli zajedno.

Nadam se da si i ti naučio nešto od mene i da ćeš pronaći to što tražiš. Zgodan si, pametan, šarmantan, zabavan i nezamenljiv.

Ne mogu da ti pružim više od onoga što sam ti već dala, i ne mogu više da se brinem o tome da nisam dovoljno dobra za tebe. Ne mogu da te čekam zauvek.

Iskreno,

Devojka koja je krenula dalje".

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    28. oktobar 2015 | 20:50

    Kako ste vi došli do pisma gde je neko otvorio dušu?

  • Marija

    28. oktobar 2015 | 21:53

    Bila sam skoro u identicnoj situaciji, samo je duze trajalo. Takav odnos iscrpljuje, stalno se nadas necemu, a nista se ne menja. Zavrsilo se tako sto sam presekla to vidanje, danas je on u mislim neskladnom braku, a ja i dalje sama... Al sa ove distance vidim koliki je to bio promasaj.

  • Nikola

    29. oktobar 2015 | 11:36

    Drage moje dame "SVAKO"je zamenljiv.Nažalost uvek treba da prođe vreme da bi ste to shvatile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA