• 5

Ako vaša devojka ZAĆUTI, crno vam se piše!

Možda nisu sve žene brbljive, ali većina njih tokom dana izgovori više reči od prosečnog muškarca. Međutim, njihova tišina govori mnogo više od reči

  • 5

Kad konačno nađu devojku za dugu vezu ili se ožene, mnogi muškarci kukaju na njihovu pričljivost, zanovetanje i to što njihova stalno mora da bude poslednja. Oni maštaju o tihoj, mirnoj i smernoj, koja će samo da se smeška i klima glavom.
Ovo PITANJE sam postavljao ženi SVAKOG DANA i to nam je SPASILO BRAK!

Ovih 6 reči svi parovi govore kad se svađaju!
Proverite da li ste u vezi sa rospijom
Međutim, istina je da kad bi dobili jednu takvu, gorko bi zažalili, jer ženina ćutnja nikad ne predstavlja odraz njene velike ljubavi i odanosti. Kada vole, žene ne skrivaju svoja osećanja.
One vole o svemu otvoreno da razgovaraju, a zaćute tek onda kada je sve gotovo i kad prestane da im bude stalo. Muškarci, shvatite, ne postoji ćutljiva devojka. Postoji samo devojka kojoj uopšte nije stalo do vas.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


A evo i objašnjenja šta znači kad vaša draga ćuti.
Žena koja samo posmatra neće se dugo zadržati
Žena želi da je čujete. Govori vam sve te stvari jer vam želi dobro. Žene, baš kao i njihove majke, uvide problem i rešavaju ga. Njih samo zanima kako da reše problem, ne kako da ga stvore ili prodube. Ako im nije stalo do vas, pustiće vas da se utopite u sopstvenim greškama. Neće vas spasavati.

Šta je po vama gore, brbljivica ili ona koja ćuti?

Glasajte

Štedi li reči, odustala je
Ponekad one sebi postave pitanje “zašto da trošim živce na budalu?”. Zašto bi plakale za nekim do koga im nije stalo? Žena koja je odlučila da prekine, dopustit će vam da kažete i uradite šta god želite. Ona je ionako već donela odluku, a samo je pitanje trenutka kada će da ode.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Ako krene da vam popušta, onda vas i pušta, zauvek
Zaljubljena žena će se za vezu boriti do samog kraja. Stoički će podneti sve, makar se gušila u sopstvenim suzama. Žena koja nije zaljubljena, nema razloga za borbu. Budući joj niste važni, nije bitno ni šta mislite, šta ona misli ili bilo ko treći. Ne želite ženu kojoj je svejedno. Želite devojku koja će izgledati smešno, blesavo, pa čak i jadno u nastojanju da vas zadrži pored sebe.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Ukoliko je stalno srećna, a ćuti, verovatno ima drugog
Žena koja je stalno srećna, a to ne deli s vama, sigurno nešto krije. Žena koja se nikad ne svađa, uvek je srećna i misli na druge stvari, sigurno švrlja okolo.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Ako je sve lako, povrediće vas teško
Žene koje ne otkrivaju svoja osećanja, najverovatnije ih čuvaju za nekog drugog. Možda vam se čini da je ona totalno opuštena, ali zapravo vas gura iz svog života. Sve što će vam dati jeste površno objašnjenje i raskid nakon kojeg vam neko vreme ozbiljno nećše biti dobro.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Bezbrižna je jer s vama ne planira ozbiljnu vezu
Ne postoji žena koja je totalno opuštena. Ne kaže se bez veze: "Ko se bije, taj se voli". To ne znači da je fizičko nasilje opravdano, ali pomalo prepirke ipak dokazuje da je drugome stalo. Barem malo.
(Telegraf.rs / Net.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borna

    Najbolji text do sada koji sam procitao.. dobro je dok ima svadje.. Al ima i ona gdje se dvoje svadjaju tu se treci koristi...

  • Kikaa

    Bravo, tačno 100%. Takođe iz ličnog iskustva znam, a nekad ih treba ostaviti same neko vreme dok ne shvate šta gube.

  • Konan

    Potpuno tacno......odlicno objasnjeno....:)

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima