SIGURNO IH KORISTITE: Ovih 6 reči svi parovi govore kad se svađaju!

O kakvoj god da se svađi radi, većina parova koristi uglavnom iste reči. A neke od njih ponavljaju se gotovo uvek

  • 9

Ako ste u dugoj vezi ili braku, sigurno se svađate sa svojim partnerom, odnosno partnerkom. To ne moraju da budu svađe koje vode do pucanja vaše veze, već i one o tome ko je danas zadužen za pranje posuđa ili sličnih poslova.

Da li su i vama SVAĐE s partnerom SEKSI?

Ipak, o kakvoj god da se svađi radi, većina parova koristi uglavnom iste reči. A neke od njih ponavljaju se gotovo uvek.

Ništa

Nešto vam ne odgovara, potišteni ste i ćutite i druga strana će automatski pitati "Šta nije u redu?".

Vi ćete odmah reći, izbegavajući svađu, "Ništa" ne sluteći da ste tako svađu zapravo počeli. "Ništa" itekako znači da nešto nije u redu i samo je pitanje trenutka kada ćete pući.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ozbiljno?

Kada koristite ovo pitanje s izuzetno iritirajućim tonom i najsmirenije osobe mogu da polude. Isto kao da ste rekli "To što si rekao je tolika glupost da bi samo budala izgovorila takve reči".

Ove tri rečenice MNOGO nerviraju muškarce, jer znaju da ih lažete!


Svejedno

Kao i ništa, svejedno ne znači da vam je zaista svejedno već da ste ljuti i jednostavno ne želite da se raspravljate sa partnerom, odnosno partnerkom jer vam nije stalo do njegovog, odnosno njenog mišljenja.

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net

Nema veze

Itekako ima veze i zbog toga je ova reč jedna od najčešćih uzroka svađe. Ako kažete "nema veze" isto je kao da ste rekli "Da, nešto nije u redu, ali jednostavno nemam snage da se prepirem s tobom jer svejedno ne bi shvatio".

Ove stvari nikada ne smete da kažete svom dečku, inače će poludeti!

Dobro

Isti učinak ima kao i ostale reči jer zapravo ne mislite da je "dobro" već da nije. Zapravo govorite "Nisi u pravu, ali trenutno ne mogu niti da slušam tvoj glas, pa smo završili s ovom svađom".

Foto: sxc.hu/ross666 Foto: sxc.hu/ross666

O'ladi

Niti jedna reč ne može toliko da iznervira nekoga kao kada mu partner usred svađe kaže da ohladi. Ne, neće ohladiti jer bez obzira o čemu se svađate, toj je osobi to bitno i zbog toga je i počela prepirka.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fap_masina

    24. septembar 2015 | 18:58

    Ja se stvarno retko ili bolje reci nikad ne svadjam, ova mi taktika uvek upali pustim je malo da se kao izgalami ja onda kao naljutim se odem s'kolegom popijemo po 2-3 piva u medjuvremenu huja prodje i mene i nju i posle toga budemo kao de se nikad nismo ni svadjali ...

  • Shone

    24. septembar 2015 | 23:14

    Ako dodje do svadje dok se ona izdire samo ju zgrabim i zalepim jedan socan poljubac da ucuti pa sa tim njenim ogromnim osmehom iz neverice od uveta do uveta ju podignem i odnesem do kreveta sta se zatim desi znate i sami... ;-) nakon toga nema vise svadjanja.

  • Alicia

    25. septembar 2015 | 08:40

    Svadja je zdrava ponekad, naravno ne da bude stil veze, ali je potrebno da parovi cuju sta jedan drugom imamo da kazemo i sta nas boli ili ljuti.Nije veza samo da se smejemo i da budu roze leptirici.Ovog sto odperja na pivo cim devojka kaze nesto, je kukavicki i na zalost devojka ce biti sa njim dokle god bude mogla da trpi. Ne kazu za dzabe prvo pucaju parovi koji se kao nikad ne svadjaju..Dakle konstruktivne svadje su ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA