Evo kako sve možete da ulepšate svoju vaginu!

Kad je ulepšavanje u pitanju, žene imaju mnogo štošta na raspolaganju, pa čak i kad su u pitanju njihove vagine

  • 5

Mnoge devojke se odlučuju na neki vid ulepšavanja svoje vaginetetovaže, pirsinzi, frizure... Evo šta vam se sve nalazi na raspolaganju.

BRAZILSKA DEPILACIJA JE SEKSI: Ali i ove tri moderne bikini frizurice će super da vam stoje!

Vaginalne tetovaže

Ako želite da začinite svoj seksualni život ili da malo ulepšate svoj polni organ, možete da se istetovirate. Postoje i privremene tetovaže, tako da nema razloga da se brinete da ćete biti obeleženi za ceo život. Postoje čak i privremene tetovaže izrađene specijalno za vašu vaginu od zlatnog papira i traju oko nedelju dana, a veoma lako se uklanjaju.

Vaginalni anti-ejdž tretmani

Za takve tretmane lica već odavno znamo, međutim, žene sve češće žele da podmlađuju i svoje vagine. Vagina se prvo “pari” lekovitim biljem, a zatim se usmine nijansiraju u nešto tamniju nijansu kako bi stvorile iluziju mladalačkog izgleda.

Pirsing

Za one hrabrije, koje se ne plaše "bušenja", tu su pirsinzi raznih oblika i veličina. Ako se bojite, a ipak želite da imate pirsing, postoje i varijante koje se kače na lepak, ali rizikujete da ga izgubite ako se odlepi.

Vaginalno rumenilo

Da, i to postoji! Ako vaše usne nisu dovoljno rumene, ili su barem nedovoljno rumene po vašem ukusu, nabacite rumenilo! Ako želite nešto trajnije rešenje, postoji krema za izbeljivanje usmina koja će ih učiniti živahnijim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seksi frizura

Ako vam je dosadila brazilska depilacija, ili klasična stazica ili bilo koja frizura koju uglavnom nosite, možda bi trebalo da ispobate nešto novo. Trimovanje dlačica u lude oblike ili kreacije od Svarovski kristala možda su idealno rešenje za vas.


(Telegraf.rs / Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • makarije

    14. decembar 2015 | 23:38

    mesa u nju i nista drugo

  • Zika zivac

    15. decembar 2015 | 10:46

    Ja moju Ljubinku izlupam dole i ona je rumena kao ruza!!!!

  • momazver

    15. decembar 2015 | 09:01

    Devojka mog kuma, koja je sjajna i *luda ko struja*,na polnom organu*istetovirala* je 5oo evra-marcipanom...ono.. kad tu novčanicu od marcipana kupiš u *Zdravoj hrani* i nalepiš na tortu i posle 6o-tak minuta,ona se primi.Rekao sam mu da laže.Pokazao mi slike sa mobilnog. V R I S A K !-*I šta je bilo?* -*Pa pojeo sam tortu!!*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA