BRAZILSKA DEPILACIJA JE SEKSI: Ali i ove tri moderne bikini frizurice će super da vam stoje!

Nije “brazilka” jedino rešenje za letnju frizuru “tamo dole”. Ukoliko ne biste da skinete baš sve s intimne regije, ovo su tri opcije koje će vam se sigurno dopasti

  • 9

I dok neke žene uošte ne razmišljaju o tome da li im stidne dlačice izviruju iz bikinija dok su na plaži, druge su opsednute time da svoje intimno područje ukrase nekom od trendi frizura.

Brijete se "tamo dole"? Onda pročitajte ovo!

Nećete verovati s koliko godina devojčice kreću na brazilsku depilaciju

Zaboravite na brazilsku depilaciju i bolno čupanje ama baš svih dlačica, već se poigrajte se s oblikovanjem malja svoje delikatne zone, što će se veoma svideti i vašem partneru.

Evo kakvu frizuru "tamo dole" muškarci stvarno vole!

Ove tri frizurice su ove sezone HIT:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Francuski look

Ovo je jedna od najstarijih intimnih frizura. U pirtanju je samo jedna tanka liniju po sredini stidne kosti. Ovo je jedna od omiljenih ženskih intimnih frizura i na vama je da se poigrate i ubacite sopstveni potpis.

Ovosezonski hit je linija debljine oko pola santimetra, koja prati prirodni rast dlake, ali malje su ošišane na vrlo kratko. Tako ćete sprečiti da se dlačice naziru kroz vaš omiljeni kupaći kostim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prirodni look

Prirodni look je frizura koja će se svideti ljubiteljikama dlačica u stilu osamdesetih. Ovakav trend vam dozvoljava da zadržite dlačice na intimnom delu, ali morate detaljno i pažljivo da ih oblikujete i prilagodite donjem delu bikinija.

Izmerite kolika je širina gaćica, pa označite područje. Potom uklonite dlačice samo s vidljivih delova, a ostatak malja ostavite, ali ih obavezno skratite.

Foto: Wikimedia/Yuliana organogold Foto: Wikimedia/Yuliana organogold

Nude look

Reč je o intimnoj frizuri koja ne trpi dlačice. Ovaj trend je siguran za leto i savršeno će se stopiti s vašim kupaćim kostimom. No nemojte ukloniti baš sve dlačice sa intimne zone, već se poigrajte s onima na najužem djelu stidne kosti, tačnije kod klitorisa.

Na tom delu ostavite dlačice, ali ih skratite na dužinu po želji i oblikujte kako vam najviše odgovara, a ostatak uklonite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA