Ovo je jedina stvar koja je muškarcima VAŽNIJA OD SEKSA!

Iako vam to nikad neće priznati, postoji nešto što je muškarcima bitnije od toga da vas vide golu. I, ne, nije u pitanju fudbal...

  • 17

Većina žena smatra da muškarci od njih žele “samo jedno”. Međutim, to uopšte nije tako. Muškarci su daleko osećajniji nego što mislite.

Da li ženska pamet zaista odbija muškarce?

Evo kakve žene vole muškarci za brak

Terapeut Stiv Horsmon drži radionice za muškarce koji žele da reše probleme u svojim vezama ili brakovima i poboljšaju svoj ljubavni život. Nakon godina iskustva došao je do zanimljivog zaključka koji bi mogao da iznenadi dame.

- Žene bi se iznenadile kada bi mogle da slušaju moje razgovore s muškarcima. Naše rasprave su kontradiktorne ženskim shvatanjima muškaraca. Oni definitivno ne žele samo seks. Njima je potreban potez moćniji od seksa, jer se tada osećaju snažno i prihvaćeno - kaže on.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Verovali li ne, on tvrdi da je u pitanju nežan dodir u kombinaciji s verbalnim ili neverbalnim odobravanjem. Kada žena nežno prstima miluje partnera i istovremeno izražava svoje poverenje i podršku u njega - to je potez moćniji od seksa jer se u tom trenutku muškarac oseća vrlo moćno, prenosi portal Zadovoljna.

Razlog zbog kojeg muškarci nikada neće priznati da im je ovako jednostavna stvar draža od seksa? Zato što su sigurni da žene nikada ne bi poverovale u to i samo bi uz smešak zakolutale očima.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Izgleda da su ispod snažne fasade i oni ranjiva stvorenja koja žele da budu voljena i prihvaćena.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA