Ako radi ove tri stvari, tom momku je definitivno stalo do vas!

Ukoliko niste sigurni da li vam je on drug ili želi nešto više, vreme je da obratite pažnju na tri stvari koje otkrivaju misteriju

  • 1

U SLUČAJU da niste sigurne šta se  STVARNO događa sa odnosom nekog muškarca prema vama, trebalo bi da obratite pažnju na ove tri stvari.

Da li ženska pamet zaista odbija muškarce?

Evo kakve žene vole muškarci za brak

On pamti stvari o vama

Možda ste u nekom trenutku imali zajedničku šalu, ali  muškarac je i kasnije svako malo spominje i nikako da to pusti. Ova potreba da se sve pamti, kasnije se može proširiti i na tvoje interese i hobije, posebno one koji su vam zajednički, pa obrati na pažnju na takve stvari.

On je vaš najveći obožavalac na društvenim mrežama

Svi imate minimalno jednog Fejsbuk prijatelja, kojem se sviđa baš sve što objavljujete. Ponekad je to osoba koja na taj način izražava prijateljsku podršku, ali ako to nije neko s kim ste toliko bliske, to može biti njegov suptilan način komunikacije, čime pokazuje da mu se ne sviđaju samo vaše fotografije i objave, već i vi kao osoba.

Foto: Promo Foto: Promo

Čudno se ponaša u vašem društvu

Iako je čudno ponašanje potpuno suprotno onome što želi da se pokaže, baš bi zato moglo da otkrije njegove prave namere. U suprotnom, sa vama bi se ponašao kao i sa svima ostalima. Ali, ako je muškarac čudan samo kada razgovara s tobom, sve je jasno.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    31. januar 2016 | 09:41

    Jasno ali blokade mogu da budu jake inače bi se odlučio da se izjasni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA