STIGLA JE MARIHUANA ZA VAGINU: Ove vaginalete ublažavaju PMS! (FOTO)

Imate bolne menstruacije praćene grčevima? E, pa ubuduće vam tokom “onih dana” neće biti potrebni lekovi protiv bolova, već ćete problem rešavati “travom”

  • 2

Otkako je u brojnim delovima sveta legalizovana upotreba kanabisa u medicinske svrhe, pojavilo se mnoštvo lekovitih proizvoda i pomoćnih sredstava na bazi marihuane. Najnoviji je “Foria Relief” - vaginalete protiv menstrualnih bolova.

Kuglice za ZATEZANJE VAGINE su novi hit u svetu. Međutim, vrlo su opasne! (VIDEO)

Mala, velika, duboka, plitka, široka, uska... Kakva je vaša vagina?

Kako tvrdi proizvođač, marihuana u supozitorijama ima ogromnu moć da ublaži bolove tokom ciklusa, ali i da smanji grčeve materice na minimalnu meru. Jedna vaginaleta sadrži 60 mg THC-a i 10 mg kanabidiola.

S obzirom na to da se vaginalete apliciraju upravo na kritično područje, tvrde i da su neželjena kanabisa svedena na minimum, odnosno da ova biljka samo opušta mišiće karlice, a ne utiče na psihu i ponašanje.

Foto: Foria Foto: Foria

ČAS POŽURI, ČAS OKASNI: Evo zašto vam menstruacija ne stiže na vreme!

Evo kako da se lečite kanabisom, a da se "ne uradite"!


Da se “trava” koristi u ublažavanju simptoma PMS-a, nije ništa novo. Navodno, još je britanska kraljica Viktorija koristila ovu biljku tokom “onih dana”.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, tradicionalni lekari baš i nisu oduševljeni vaginaletama s kanabisom.

- “Foria” je u potpunosti neispitan i neproveren proizvod, jer nema nijedne naučne studije niti testa koji dokazuje njenu efikasnost ili navodi potencijalne kontraindikacije. Nije mi jasno odakle im ideja da je na ovaj način nemoguće “naduvati se”, jer marihuana dolazi direktno u kontakt s krvlju. Takođe, doza od 60 miligrama THC-a je poprilično ekstremna – upozorava ginekolog i ekspert za kontrolu bola Džen Ganter, prenosi BuzzFeed.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bilo kako bilo, čak i da je ovaj proizvod potpuno bezbedan za upotrebu, do njega nije lako doći. Zasad se prodaje samo u američkim državama Kaliforniji i Koloradu, a mogu da ga nabave isključivo žene starije od 21 godinu.

Zato, žene, zasad vam preostaje da se i dalje tokom "onih dana" tešite svojim omiljenim slatkišima i slanišima, a baš kad zagusti, posegnite za klasičnim lekovima. Ali, uvek u konsultaciji sa lekarom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    1. februar 2016 | 08:11

    Znaci... Ima i vagine da duvaju...

  • топлистанадреалиста

    1. februar 2016 | 11:31

    Има да Срби остану без језика, излизаће сопствени језик из жена "усисавати" унутрашње органе, има свима језичина да се вуче по асфалту, само нам још то треба...... а, треба свашта пробат! Да видимо и та чуда... Прво код попа, свештат језик.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA