DEVOJKE, ODRASTITE: Verovanje u ovakve BAJKE vam neće doneti ljubav

Ako živite u ljubavnoj bajci, uskoro može da vam se desi da tresnete glavom! Iako vam neke laži itekako prijaju, na duže staze, to nije dobro za vas. Evo kako da to izbegnete

  • 1
Penelope Kruz i Džef Bridžis u bajci Lepotica i zver Foto: Annie Leibovitz/Disney

Koliko god da žele da budu racionalne, žene vole laži i zato se često upliću u mrežu mitova i bajki.

SRUŠENI MITOVI O ANALNOM SEKSU: I same ćete ga poželeti kada ovo pročitate!

U ove laži veruju svi koji su razočarani u ljubav! Da li ste među njima?

Nećete verovati o čemu u krevetu najviše lažu muškarci, a o čemu žene

Mitovi su zabavni, pogotovo  ako vas asociraju na filmove u kojima glume Rasel Krou, Bred Pit ili Džerard Batler. Međutim, kad je ljubav u pitanju, mogu da budu opasni i da vas spreče da ostvarite zdravu vezu. Ovi su čista izmišljotina, a žene u njih itekako veruju, piše Index.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Princ na belom konju ipak postoji

Postoji princ, isto kao i Mala sirena i ostali likovi iz bajki. Umesto da čekate savršenog frajera koji će imati baš sve što ste oduvek htele, možda nije loše da pogledate oko sebe i proverite da li postoji li u tvojoj blizini netko ko nije savršen, ali može da bude dobar za vas. Ako stalno čekate nekog savršenog, vrlo je izgledno da ćete završiti same.

Muškarac je neko ko će da vas spase

Umesto da čekate da u vaš život uđe neko ko će da popravi sve što ne valja, možda nije loše da to napravite same. Muškarac može da vas spase, ali onda mu dugujete.


Žaba može da postane princ uz pravu ženu

I ovo je bajka. Ako ste naletele na frajera koji se ne želi vezati ili na nekog "lošeg momka", nemojte  da verujete u mit da će on baš uz tebe postati sasvim drugačija osoba. Ljudi se menjaju samo kad to sami odluče, ne kad upoznaju ženu koja ih na to natera.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Postoji jedna osoba za svakoga

Ovo je baš romantično zvučalo, ali je ipak samo mit. Na svetu ima 7 milijardi ljudi, što znači da imate opcija ako vam veza  ne uspe. Ideja da bi baš taj jedan dečko bio vaša sudbina i da je nakon vašeg prekida sve gotovo, potpuno je detinjasta.

Hemija je ključna za ljubav

Važno je da ima hemije, naravno, ali to nije ključno kada je u pitanju ozbiljna ljubav. Hemija podstiče strast na početku veze i ništa više. Nečiji smisao za humor, karakter i vaši zajednički interesi mogu da budu puno važniji od čiste hemije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA